ebruisik34 Kızım 21 aylık olacak memeden kesmeyi düşünüyorum artık. Karşıma cuma ve sela arası dua edip sure okuyup bıraktırma ile alakalı bi yazı okudum bu şekilde bıraktıran varmı acabaaa süreç nasıldı 🥰
gokyuzundekidinazor ebruisik34 kızım 21 aylık oldu ve ilk denemeyi yaptım az önce bakalım ne bekliyor
utkummm ebruisik34 gokyuzundekidinazor birsktirdiniz mi gogus agrisini nasil hallettiniz goguslerim doluyo agriyo😮💨
ebruisik34 Kızlar ben denedim iki cuma üst üste okudum duaları ama meme vermeden uyumuyo ben mi yapamıyorum napıcam nasıl bıraktırıcam bilmiyorum tek bakıyorum yok meme vermeyince krize giriyor uyumuyo bıraktıran arkadaşlar nasıl yaptınız 🥺
SerraD-1823 ebruisik34 ben de dün yaptım duayı. 11 defa buruc süresi okuyup her defasında niyet etmek gerekiyormuş o şekilde yaptım. Birde kaside-i bürde nin 18. Beyti yazılıp çocuğun üzerine asılması gerekiyormuş onu yaptım. Allah’ım kolaylık versin hayırla tamamladın inşallah
Hry-ayhn26 ebruisik34 aktarlarda oluyo suyla ıslatıp göğüs ucuna suruyosun bebek tiksiniyor acı değil de farklı bı tadı var
gokyuzundekidinazor utkummm ilk gün sağdım sonra hiç ellemedim kesilmedi de ama sonra ağrımadı da nane ezip koydum adaçayı içiyorum
utkummm gokyuzundekidinazor yaa benimki cok agriyo 2. Gun daha bugun de ama hic acisi geccek gibi degil sagmazsam,ama zamanla sagmamamda gerekicek sutu bitirmem icin napicami sasirdim😕
gokyuzundekidinazor utkummm tam boşaltmadan hafif rahatlıcaj kadar sağ cok değil acını dindircek kadar
gokyuzundekidinazor utkummm sağlık ocağı ilaç yazıyormuş sütün kesilmesi için pzt sor bi sende bende sorucsm
utkummm gokyuzundekidinazor oyle yaptim ama yinede cabucak acimaya basliyo bugun hapi getirttim komsuma cok sgriyodu internetten arastirdim dostinexmis bi tane aksam attim ama sabah aksam mi atilcak yoksa gunde bi kere mi hic bilmiyom onu arastiricam bi
SerraD-1823 gokyuzundekidinazor dostinex diye bir ilaç. Sağlık ocağı yazıyor mu bilmiyorum. Düşük yapan ölü doğum yapan kadınların süt üretimini bitirmek için kullanılan bir ilaçmış. Fiyat 420 yazıyordu internetten baktım bende. Ama reçeteli bir ilaçsa daha iyi tabiki. Ben de sütü kesmeyi düşünüyorum 18 aylık. Cuma günü duayı yaptım şimdi sütü bitirmek için adaçayı içmeye başladım bakalım hayırlısı. Hepimize kolaylık diliyorum
SerraD-1823 gokyuzundekidinazor sütten kesme için dua varmış onu yaptım cuma günü Google dan araltırırsanız çıkıyor. Sabır taşı vs denemeden önce maneviyatla başlamak istedim. Hayırlısı olsun bakalım