Elif_98 Hamilelik suphem var doktora gidicem başka bir hastalık için yüksek ihtimalle antibiyotik vericek daha erken ama 1 hafta var adetime kanda belli olur mu kızlar önce kan versem
ElifDeniz21 Elif_98 çıkabilir diye düşünüyorum idrar testleri gibi değil net sonuç verir ama geç döllenme işi felan olmuşsa geçde pozitif verebilir biraz daha bekleyin isterseniz
Elif_98 ElifDeniz21 tamamdır ben en iyisi doktora soyliyim şüphem var diye varsa bebiş zarar vermiyim
Elif_98 sibeldogu 7 gün var tam o yüzden çıkmaz diye hiç denemedim yarın bakarım 7 gün varken idrarda belli olur mu ki
madambovary_ Adet gecikmesi olmadan tam sonuc alamayabilirsiniz. Ben reglimden 4 gun once kanda baktirdigimda negatifti. Reglim gecikince tekrar kan verdigimde pozitif cikmisti
Elif_98 madambovary_ geç dollenmedir sizinki o zaman ben adetime 3 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı 2 sene önce
kirmizibalikbeachte Elif_98 çıkmaza bile doktora şüpheniz olduğunu söyleyin ona göre antibiyotik versin. Hamileyseniz bile antibiyotik kullanımının bir zararı olmaz. Enfeksiyon daha riskli.
patlakprezervatif Adetimden 1 hafta ya da 10 gün önce kan verdiğimde değerim 1.20ydi. Adetimin olacağı hafta diyeyim değerim 420ydi. İki kere test yaptım pozitifi görmek nasip olmadı. Son testi yaptığım gün kan vermiştim