safiyecanan Dönemimden önce lekem geldi sonra kesildi bir daha geldi bu korkuyla test yaptım ve sonuç
safiyecanan safiyecanan duramıyorum ya o kadar bekliyorduk ki bu anı nedir kanamam da çok oldu neden silik çıkar var mı
betul97_ safiyecanan Acile gidip kan verin olmaz derlerse kanamam var dersiniz. En kısa zaman da da bir kadın doğum doktoruna görünün. Hemen kötü düşünmeyin üstüne görme de yaşanılabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
yavrupotuncek safiyecanan silik çıkması bebeğin daha çok küçük olduğunu beta degerinin düşük olduğunu gösterir birkaç gün sonra yaptığınızda sabah ilk idrarla daha kırmızı olduğunu goreceksinjz
safiyecanan betul97_ erken gebelik testinde de gözükmedi ama ay belirsizlik ne zor bişey sabahı zor ettim ama çıkmadı nasıl bir süreç ilerlesem bilemedm
Tazeannne98 safiyecanan aynen acile veya saglık ocaga gidip kan ver hamilelik varsa kanda direk çıkar zaten
AsyaMerve38 safiyecanan benimde böyle silikti canım, sağlık ocağına gidip kan verdim kanda çıktı. Gönlünce olsun herşey inşallah
arasmom16 Bu kaset testlerde çol güvenilir olmuyor ben test yapıp negatif çıkınca birkaç gün bekledim arkadaşımın ısrarıyla kan verince hamile olduğumu öğrendim bence sizde bi kan verip emin olun
safiyecanan arasmom16 ama işte birinde çıktı silik birinde erken gebelik çıkmadı klinikte felan bakarlar mı
arasmom16 safiyecanan şöyle ki pozitifin yanlışı olmaz ama negatifin olur evet kliniklerde bastırabilirsiniz hatta acilde bile bakıyorlar
safiyecanan gg3848 ya inşallah ne kadardır bekliyoruz şuanda sabah da çıkmayınca üzüldüm erken gebelik testinde