tosbikim2020 Kizlar sali gunu sunnet olduk ertesi gunu doktor sargiyi cikardi pet bardak arti krem ve surup kullaniyoruz size demek istedigim su et parcasinu aldiklari kizim kizarik olan iyice koyulasti normal mi
kaya08 tosbikim2020 evet bizde de olmuştu sürekli derinin altında kaldığı için hassas olduğundan kırmızıydı iyileştikçe o uc tarafı koyulaşmaya başlamıştı
kaya08 tosbikim2020 biliyorsunuzdur tabi ama ben yinede söylemek istedim pipisini ileri geri yapmayı unutmayın
anneann tosbikim2020 evet normal bir haftaya birşeyi kalmaz oğlumun da morsrip balon gibi şişmişti her gün suya oturtun
ReSeLi kaya08 mrb bizde yeni sünnet olacagz iyileşme süreci nasıl tek başıma bakabilirmiyim ne kadar zamanda geçer acısı 12 aylığız
tosbikim2020 kaya08 kagit bardagi koyarken hafif pipisinin ust kismindan bastiriyorum bardak duzgun dursun diye ama
kaya08 tosbikim2020 yapışıklık olmaması için. Yapışıklık olursa daha sonra tekrar cerrahi müdahale gereken durumlar olabiliyormuş
kaya08 tosbikim2020 kremi pipisinin ucuna dikiş olan yere sürüyorsunuz ya o sırada içe doğru itip bırakmanız gerekiyor. Çok zor oluyor hem yapan kişi açısından hemde bebek açısından. Ama mecburen yapmak gerekiyormuş. Sünnetçi özellikle bu konuda baya uyardı çünkü yapmanız gerekiyor diye
tosbikim2020 ReSeLi valla canm çocuktan cocuga degisiyor ama benim 22 ayluk sunnetli ywrinde durmuyo biz daha 3 gunluguz daha ayni duruyor pipisi ne zaman iyileşir bilmiyorum