mervedms61 Kızlar kızım bir ayağını dizini yere koyarak diğer ayağını da parmak ucuna basarak sanki kalkcakmis gibi emekliyor. Bilmem anlatabildim mi? Canlandırıbildiniz mi yani :) neyse bi sağlık sıkıntısı yoktur dimi. Normal mi sizce?
Deletedmom212 mervedms61 valla benimkide öyle emekliyor canım doktora sormuştum bırak istediği gibi emeklesin çocuk herşeyi sorun zannetme dedi 😂
Prensler26 mervedms61 oğlum da aynı şekilde emekliyor ve kahkaha atarak gülüyorum çok tatlı gözüküyor öyle hatta çok hoşuma gidiyor 😄🤗
Oglunasikbiranne08 mervedms61 benim oglumda ayaklariyla kendini ittirip poposunu havaya kaldiriyor oyle gidiyor yavas yavas 😂😂😂 cok tatli oluyor 😂😂
Efemm mervedms61 şuan cok iyi anladım sizi yıgenım de öyleydi komık bi hali de vardı cadının bir dizi yerdeyken diger ayakta kalkıcak gibi havadAn parmak ucundan destek alarak atıyordu
Abrakadabra Oglunasikbiranne08 Benimkide öyle popo kaldırıyor sürünüyor komando gibi🤣 6 Ağustos dogumluyuz
Oglunasikbiranne08 [silindi] yok öne gidiyor 😂daha yeni yeni yapiyo zaten 7 aylik oglum . karsisina oyuncak koyuyorum gidiyor aliyor surune surune bazen yorulunca bagiriyor ciglik atiyor 😂
Buket5353 zeytingozler benim kizimda oyleydi emeklemedi hic diyebilirim. Bir gun emekledi ertesi gun yurudu. Yuvarlanarak gidiyordu her yere.
Matmazell_ Abrakadabra 8 ağustos doğumluyuz emekleme pozisyona rahat geliyo dizini de atabiliyo öne ama kollarımızı daha atmayı keşfedemedi😅
Abrakadabra Matmazell_ Benimki ya popo kaldırmaya çalışarak gitmeye çalışıyor ayakları na destek verirsek gidiyor biraz🤣 yada yativeriyor yuvarlanıyor yerde döne döne gidiyoruz bı uçtan bı uca🤣biraz tombiş ondan emekleme pozisyonu alamıyor yoruluyor heralde😍
Matmazell_ Abrakadabra ahh tombik yerlerini ye annesi 🥰 ooo dönme zaten istediği gbi kaşla göz arasnda altını alırken bile dönmeye çalışıyo 😂
Zumraa12 Ay mesajları okurken yüzümde anlamsız gülümsemeler oluştu heyecanlandım kızımı gözümün önüne getirdim acaba bizimki ne zaman emekler 3 aylığız şuan🥰