kitapkokusu_ oğlum da 5 yaşında iken yeni yeni dışarıdaki mahallenin çocukları ile oynamaya çıkmaya başlamıştı bunlar ilk bı kaç kez dışlamışlar benim oğlanı oda çok takmaz bugün kavga eder biraz sonra barışmak için uğraşır, bende siz gibi çok takan biriyim sürekli benim oğlumu şikayet etmeye geliyorlar bana ama şikayet değilde resmen kavga etmeye gelmişler benle siz dedim kimsiniz ya bacak kadar boyunuzla ne kavgası ediyorsunuz benimle bu sizden küçük dimi dedim bu kendini hareketlerini bilmiyor olabilir küçük çünkü dedim ama sizinle oynamak istiyor dedim siz dikkat ediceksiniz eşyalarınıza veya kendinize bu benim problemim değil dedim gönderdim bunları benim oğlanı da yasakladım gitmiceksin diye durur mu evde ağlamak zirlamak oo gırla benim oğlan da anlatıyorum seni istemiyorlar napalim oğlum diyorum sonra gördüler baktılar ben oglumun arkasındayım benden bişi koparamicaklar sonra kapıya kendileri geldi benim oğlana çağırmaya bazen değil çoğu zaman olucak dışlanma vs ama çocuk takmiyorsa o iletişimi kendisi kurup öğrenecek illaki zamanla hiç telaşlanma sadece gerektiğinde desteğini ver ben gibi 😊