zeyneptasdogen Merhaba kızlar 9. Aya girdi gireli huyu suyu değişti çocuğumun. Napıcam bilmiyorum uyku düzeni bozuldu, mızmızlığı arttı, yapışkan yaşıyor benimle🥹 sizde durumlar ne?
boudiccan zeyneptasdogen bu ayda atak haftası var. Muhtemelen sebebi budur. 1 2 hafta sonra düzelir. Daha sakin olur.
zeyneptasdogen boudiccan ben gurbette tek başıma büyütüyorum çocuğumu cidden bu aya gireli 5 gün oldu ve ben aşırı kötüyüm
boudiccan 1tosbikinannesiyim korkmayın ondan çıkınca baska ataklar geliyor 20.aya kadar var ara ara ama bünye alışıyor 😀
adenalya zeyneptasdogen Ay bizimde aynı… Hala düzelmedi. :( Yapışık gibiyiz. Oyun bile oynasa benimle oynamak istiyor. Zorrr
adenalya zeyneptasdogen aşkım bende gurbetteyim. 😂 Tek bakıyorum sayılır. Sadece kv ben 4 saat işe giderken haftasonu gelip bakıyor. Onda da oturmuyorum yani. Dinlenme vs sıfır 😂 Eşimde çocuk gibi. Sürekli oyun delisi ahsjshsj evde iki çocuk bakıyorum gurbetteyim ve sosyallik sıfır. 🥲 Çıldırmama ramak kaldı 🤏😂
momgizy zeyneptasdogen 10. Aydan bildiriyorum bu ayda 7. Sıçrama varmış ayrılık kaygısı uyku düzenliği nirnavada şu an 😕