Canan3563 Selam canim anneler ben izmirde yaşıyorum hava cok sıcak oglum 1.5 yasinda alt katta oturuyoruz zibinla yatiyo camini acmali miyim gece hala emin olamiyorum besiginin uc tarafi kapali sicaktan bunalir mi cami acmali miyim akıl verin
cokbilmismom Canan3563 tabi ki açın artık cam kapalı uyumak çok zor bide İzmir’de. Bizde balkon kapısı açık yatıyoruz artık
tospikannesi_ Canan3563 beşiği bir tarafı kapalı ve cam da kapalı çocuk sıcaktan iyilik olur tabiki açın serin serin uyusun🌼
barlasinannesiii Bizde izmirde oturuyoruz ben camı açıyorum oğlum zaten sıcağı sevmiyor açmasam uyuyamaz
barlasinannesiii Canan3563 onu bilemem ben benimkini sese çok alıştırdım . Daldığı zaman duymuyor. Eğer camı açamayacaksanız dönen vaziyette bir vantilatör çalıştırın o zaman derim
Canan3563 tospikannesi_ iste bizim mahalle cok gurultucu bi de alt kat uyanir mi diye korkuyorum bide
tospikannesi_ Canan3563 alışır. Ben kızımı hep gürültüye alıştırdım o uyurken süpürge yaptım tv açtın ben tam merkezde oturuyorum ne araba sesi ne mağazadan çıkan şarkı sesi ne pazar sesi bitiyor. Ama kızım asla uyanmıyor alışık.