Yagz Bebegim 5 aylık kakasında kan çıkınca doktor sut alerjisi dedi şuan 7 aylık ve ben 2 aydır diyet yapıyorum şimdi ben ek gıdada keçi sütü versem sorun olurmu veren varmı acaba
TalentedMom Yagz içinde süt olan herşey süt alerjisi yapar süt ve süt ürünlerini kullanmayacaksın keçi sütü de süt ürünüdür kesinlikle verme sen de tüketme eğer emziriyorsan
Agg0207 Yagz keçi sütüde yasak maalesef eger tütketiyorsn yada bebegine verdiysen diyeti bozmş olursun kuruyemişe alerjisi yoksa bitkisel süt yapıp içeblirsn kendin canın çekiyorsa
Mervea Yagz oğlumunda süt alerjisi vardı keçi sütüde yasaktı hayatımızdan tamamen çıkarmıştık süt ve ürünlerini
Kezban_demir90 Yagz benim de oğlumun alerjisi var süt ve ürünleri yumurta dana hepsine. Doktorum önce keçi peyniri dene dedi denedim alerjik reaksiyon vermedi istersen önce peynir dene
Kezban_demir90 Agg0207 bizde yasak değil ben ara ara verip reaksiyona bakıyorum ona göre vermeye devam ediyorum bir şey de olmadı çok şükür
Yagz Agg0207 bitkisel süt nasıl yapılıyo canm marketlerde badem sütü falan gördümde ondanmı bahsediyosun
Yagz Mervea bişey daha sorcam yulaf ezmesi vermek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum keçi sütüyle veririm demiştim ama vermeyeyem o zman yinede
TalentedMom Yagz yok deneme tekrarlar doktor yazdı mı size diyet sanırım farklı mamalar da oluyormuş çevremden öyle duymuştum bir tanıdığım avakado falan veriyordu doktoruna sor ama mutlaka
tgbmhr eğer katı diyet uyguluyorsanız mutlaka doktorunuzu değiştiriniz son yapılan çalışmalarda katı diyetin bebeği alerji yönünden daha hassaslastırdıgı belirlendi. 1 yıl sora doktor değişikliği ile süt alerjimizi aştık. sıra yumurtada
Yagz tgbmhr valla 7 doktora götürdüm hepsi sadece süt alerjisi olabilir yeme yinede dedi testimiz temiz çıktıgı halde yani öle yeme dediği bişey olmadı
selenay_ tgbmhr neler yapmamız gerekiyomuş peki bir şeye alerjisi varsa onu tüketmemek yada tükettirmemek gerekmiyo mu ?
tgbmhr Yagz eğer katı diyet uyguluyorsanız mutlaka doktorunuzu değiştiriniz son yapılan çalışmalarda katı diyetin bebeği alerji yönünden daha hassaslastırdıgı belirlendi. 1 yıl sora doktor değişikliği ile süt alerjimizi aştık. sıra yumurtada
Agg0207 Yagz evet evde yapablirsin çiğ bademdn tadı inek sütünden daha güzel ve daha saglıklı internette videoları var yulaf sütü ve badem sütü tüketmiştm ben
tgbmhr selenay_ mesela 1 çaykaşığını tolere edemiyorsa yarım çay kaşığıyla devam ediyoruz oda olmuyorsa bi tık daha az veriyoruz vucudu alıştırarak tedavi şekli bizdeki .