ellerimtombik1 Evde tabildot kullanmak nasıl olur sizce pratik gibi bulaşık olayı da çok kolay olur hem 😅 Demir olanlardan tek kullanımlıl degilll
betul97_ ellerimtombik1 O tabildotu doldurmak içinde en az 3 çeşit yemek yapmak gerekecek. Bazen çocukla sadece kahvaltılık hazırlayıp yiyoruz olmaz😅😅
mamylatte Valla mantıklı ama şuan bile evden o kadar çöp çıkıyor ki o zaman düşünemiyorum nasıl olur. 😂😂
ellerimtombik1 mamylatte mamylatte yok ya şu demir olanlar tek kullanımlıklar değil ben tek kullanımlık olanlara genelde karşıyım😂
ellerimtombik1 betul97_ [silindi] içine domates salatalık dileriz kaşık koyarız ne bileyim uydururuz belki bir şeyler😂
ellerimtombik1 Pirasalipuding millet sunumlar yapar bizim düşündüğümüze bak bizi bu hale getiren hayat utansın😂
mamylatte ellerimtombik1 gün ben ondan sandım o olabilir kişi sayısı kadar tabak çıkar mantıklı o zaman 😂😂
betul97_ ellerimtombik1 Yok Aşko eşim ikna olmaz 😅😅 Şimdi öyle bir şey alsam çorbası, yemeği yanına pilav/makarnası, tatlısı hiç uğraşamam 😅😅
suhedaaaaa ellerimtombik1 tabağın üstüne streç film geçirin yemek bitince streç filmi atın tertemiz tabaklarr
ellerimtombik1 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya az önce video vardı bulaşık makinesindeki bakteriler falan demiş de biri de altına yorum yapmış ben tabıldot kullanıyorum en temizi en sağlıklısı pratik diye sonra ben de mi kullansam dedim işte😂
ellerimtombik1 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya az önce video vardı bulaşık makinesindeki bakteriler falan demiş de biri de altına yorum yapmış ben tabıldot kullanıyorum en temizi en sağlıklısı pratik diye sonra ben de mi kullansam dedim işte😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ellerimtombik1 biri de altına yorum yapmış ben tabıldot kullanıyorum en temizi en sağlıklısı pratik diye Ay, ciddi ciddi kullanan var mıymış 😂