honeybabyy Kızlar bebeğim 3 ay 22 günlük biberonlarini bu zamana kadar sadece su ile yıkadım ve arada kaynatiyorum sıcak suda Sizce biberon deterjani kullanmali miyim ? Bı öneriniz var mı
onceuponatime_ honeybabyy ben uni babynin deterjanını aldım ara sıra onunla yıkıyorum gaz damlası kullandığımız için biberonun içine kalıntı bırakıyor kaynatmayla falan zor geçiyor deterjan aldım o yüzden çok az bir miktarla yıkayıp bol duruluyorum
degersizbirhayat_1 honeybabyy siveno kullandım birde uni baby ikisi de güzeldi her seferinde kaynar suyla yıkıyorum ama köpükledikten sonra
user33 honeybabyy kullanılmalı ben kullanılıyorum siveno çok güzel uni babyninkine de şans vermek istedim ama çok yoğun bir akışı var zor köpürüyor sivenonunkini daha çok beğendim
_Hera honeybabyy siveno biberon temizleyiciyle günde iki kez sıcak suyla yıkıyorum güzelce bazen günde 3 kez bile oluyor mamalar çok koku bırakıyor
honeybabyy degersizbirhayat_1 günlük mu kaynatiyorsunuz ben haftada 1 veya 2 kere kaynatiyorum çok kaynatinca zarar goruyomus biberonlar öyle duymustum
degersizbirhayat_1 honeybabyy Evet her içmesinde kaynatma değil suyunu ısıttığım bir cezve var kaynama noktasına geliyor onunla yıkıyorum yani su sıcak oluyor günde bir kere de kaynatıyorum her seferinde köpüklüyorum koku oluşuyor yoksa