Blueberry0 mbabygirlm hayır annem uzak zaten çalışıyor. Alt katımda kaynanam var ama bırakmıyorum zaten daha küçük durmaz
Aselduru88 mbabygirlm 6 yaşına girecek bugüne kadar hiç kalmadı ama kalmayı çok çok istedi benim için bir sakıncası yoktu ama alışsın istemedim anneanne yakın değil zaten babaanne 10 dk ilerde oturuyor ve çok düşkün babaannesini cok seviyor. 1 ay önce doğum yaptım çok gazlı ve kolik bir bebeğim var kızım dışarı cıkmak istiyor sıkılıyor ozaman devreye babaannesi giriyor alıp gezdiriyor park pazar vs akşamda yemekten sonra gitmicem babaanne kalacam diyor orda kalıyor çok sık olmamak şartı ile benimde işime geliyor cünkü kızım mutlu en azından benimde vicdanım rahatlıyor bebekle uğraşıp kızımla ilgilenmediğim zamanlar oluyor. Hafta da 2 kere kalıyor 1 aydır bazen 1.
betul97_ mbabygirlm Hiç gece kalmadı ama hastane işimiz vs oluyor kızım yollarda perişan olmasın diye bırakıyoruz anneme ya da kaynanama birkaç saatlik
kuzeyyy07 mbabygirlm her ikisinde de kaldı. Kayınvalidem vefat etti. Annemle yan yana oturuyoruz. Mecbur kaldığım zamanlarda onlarda kalıyo tabiki. Ama keyfi koymadım hiç
mobesebesir mbabygirlm annanem vefat ettiğinde 2 gece babanesinde kaldı halası ilgilidir eşim de işten sonra bakıyordu gözüm arkada kalmadı. Mecburi durumlar dışında kalmaz ama
atlas3_6 mbabygirlm kalmıypr bırakmam da zaten zorunda olursam da annanesine bırakıyorm oda bi kaç saat biraz hareketli bi çocuğum var kayınnam peşinde koşamaz en iyi annem bakar
motherandhappy mbabygirlm gece hiç kalmadı ama bi kaç kez hastane işleri vs. bıraktım anneme kaynanama nedense güvenemiyorum asla hoş oda işimiz olduğunu bilse dahi ben bakayım demez demedi de annem der hep bırak ben bakayım diye çok mecbur kalırsam bırakırım
serapozbkr Henüz 2 aylığız, işlerim olduğunda birkaç saatliğine anneme ya da kayınvalideme bırakıyorum. Biraz daha büyüdüğünde kalması için bırakabilirim. Annem de kayınvalidem de çok iyi bakarlar.
ssbkerem Kayınvalidem torunu özlüyor çeke çeke çağırıyor hayır demiyorum gidiyoruz yine mecbur bakan ilgilenen ben oluyorum hatta uyuyorken uyandırdıkları bile oluyor çok sinir bozucu , sadece bebege bakmak ile de kalınmıyor gidildiğinde neyse…
nnoktaa mbabygirlm oğlum emiyor. İki anne de uzakta. Ama benim yeğenlerim bizde kalırdı. Annem babaanne. Yeğenlerim büyüdü. Hâlâ kalırlar ve çokta mutlu olurlar.
begolas mbabygirlm ben bebisimi gece birakmistim 2 gun hastane isi vardi mecburiyetten ama kucuk daha anlamiyor. Yegenim var 5 yasinsa bana kalmaya geliyor bazen kendisi de istiyor bersber vakit geciriyoruz