Dunyamoldun Kızım bir ay sonra üç yaşında olacak biz şu an başladık asla söylemiyor hep işiyor ne yapacağım yardım edin
nadidelifora Dunyamoldun baya büyümüş. Sakın pes etmeyin. Kararlı olun. Kızmayın. Her seferinde sabırlı olup tuvalete gitmesi gerektiğini artık büyüdüğünü ablaların bez takmayacagini anlatın. Teonun kaka kitabını alın bol bol okuyun. Tuvalete sticker götürün. Her yaptığında yapıştırın yandaki duvara. Bu sekilde heveslenir. Anneliğin en büyük sabır sınavıdır bu iş. Kolay değil gerçekten. Ama sabır 🌸
nadidelifora Dunyamoldun doğrudur sizi anlıyorum ama ilk okula başlamış hala bezlenen çocuk yok illaki alışacak. Siz kararlı ve sabırlı olun. Yaşı büyük olduğu için bazen bilerek sizi kizdirmak için bile yapabilir. Birinin inadı kırılacak bırakın onunki kırılsın.
-sevimlipolyanna- Neden bu kadar beklediniz? Yanlış anlamayın ama herkes erkenden öğretmeye çalışıyor ya o yüzden merak ettim. Bana bir buçuk yaşında başka diyenler var çok erken diyorum bende ama başlamakta istiyorum bi yandan
yavruaslanlar 29 aylık cıglık cıglıyagız benim kızım 38 aylıkta 2 günde bitirdi olcak annesi az sabır bende oglumda kasmıyorum ne zmaan hazırsa