Birdunyabircennetannesiii UykuPerisi_ Enerjik biri olmak isterdim Sürekli oyun oynayacak gücü Ve 5 dakikada uyutma gücü
Mariposa UykuPerisi_ camasir bulasigin hep duzenli olmasini saglamak icin saniyelik gucum olsun isterdim gerisini hallediyorum cok sukur
Minnakordek Kitsu kaç kilosun çok merak ediyorum ben çok zevk alarak yiyorum diye hiç kilo veremedim😅
milletsanakanalizemiolacak UykuPerisi_ Kısa sürede her yerde uyutma özelliğim olsun isterdim çünkü bebeğim hâlâ battaniye beşikte uyuyor 13 aylık
Kitsu milletsanakanalizemiolacak evett 😅 böyle bir hap olsa atsam doysam okeyim yani 🫣 Yoruluyorum yemek yerken zaman kaybı gibi geliyor 😅
beyzanur63_ Uykusuz kalmamak yorulmamak yoksa herşeye gücüm yetiyor ama cocuklr ve bebek olunca yoruluyorum
milletsanakanalizemiolacak Kitsu Bayılcam tutun beni 😧🤣🤣 böyle biz zevki zaman kaybı olarak görmen üzdü beni ya kaç kilosun ki
Kitsu milletsanakanalizemiolacak yaa canım benim 😅 benimle yemek yemeği sevmezler mesela böyle miy miy yerim falan 😅 zayıf değilim kız 66 falan varım en son dışarıda tartıldım ayakkabıyla cantayla 67 çıktım