Birdunyabircennetannesiii Gıda boyasıyla yapacağız ama video bulamıyorum Sonic pasta yapımı Nereden bulacağım ya 🤦
yavruaslanlar Birdunyabircennetannesiii şeker süslemesini al pastanı yao üstüne yapıstır kenarlarını süsle
milletsanakanalizemiolacak Birdunyabircennetannesiii super sonicten bahsediyorsun değil mi? Gıda boyasıyla sadece şantiyi renklendirebilirsin karakter için şeker hamuru alman lazım ama pasta direkt sonic olacak dersen şeklini vermesi zor canım sonic detaylı karakter
Birdunyabircennetannesiii yavruaslanlar Bundan yapmak istiyoruz Gıda boyası ve süsünü aldık ama yapımı olsa keşke daha rahat yaparız
Birdunyabircennetannesiii milletsanakanalizemiolacak Canım pasta süsü aldım sonicli onu takacağım üstüne Nasıl yapacağımı da bilmiyorum aslında ne yapacağımı bilsem😅 3 gün sonra kutlayacağız hala ayarlayamadım nasıl bir şey yapsam diyorum
Birdunyabircennetannesiii milletsanakanalizemiolacak Ay ne güzel olur anlatır mısın özelden canım sana zahmet nasıl bir şey yapsam gıda boyası aldım fikir versen müsaitsen eğer
milletsanakanalizemiolacak Birdunyabircennetannesiii 10 dk ya müsait olcam eşim bahçeye incekmiş ona bi yapcaklarını anlatayım damlama borularını çıkarayım yazcam