yldzseldaa Merhabalar kardeşim yeni doğum yaptı sezeryan ile ama süt yetersiz mama takviyesi yapıyoruz şuan birde doktor süt ve süt ürünlerini tüketmememizi söyledi ne yapalım tavsiyeleriniz nelerdir sizler bu dönemlerde neler yaptınız nelerden kaçındınız
birerkekbirkizannesii yldzseldaa 5 gun sütüm gelmedi sıcak su torbası bol sıvı ıle sütüm geldı arttı sonra da mamayı kestık. Süt ürünleri doğum uapan bır süre tuketmemelı ılk doğumumda o hatayı yaptım gaz sancısından dıkıs ağrısı öldurdu beni süt ürünleri vermeyın anneye
1gebeshanim yldzseldaa yeşillikler tahinli helva bol su ve yemek yiyip dinlenmek uyumak. Uyuyunca çoğalıyor. Dut kurusu incirde iyi gelmişti ama ilk sütüm dinlenip uyuyarak ve karnımı doyurduğumda geldi. Katı yemeye başlayınca iyi geldi
hilalasenasc Karışık komposto yapın mutlaka göğüsleri dolduruyor. Kuru kayısı kuru incir (en bol bu olsun) kuru dut kuru üzüm . Bunları şeker koymadan kaynatın günde iki üç kere birer kase yesin baba çok fayda etmişti inşallah bol bol sütü olur 🌸