NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elamy kremalı patates yemeği. Birde doğumdan önce, bol müsait olduğum zamanlarda peynirli börek sarıp buzluğa atmışım. Onu kızartıcm🤌
uykusuzanne__ elamy yaprak sarması (dondurucudan stoktan) 😂😂 Fırında tavuk Salata Bugün böyle yeter öldüm zaten uykusuzum
elamy NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende dolaba birsey koyunca nedense ertesi gün yemek yapasım gelmiyor hemen onu yapıyorum 🤣🤣🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elamy Ben bugünleri düşünerek koydum😂 çokta işe yaradı ama bitti koyduklarım, bişi kalmadı :) bi pizza börek sarmıştım o kaldı işte
elamy Ay kızlar bir tek bu sorun bende mi var asla yemek yapmak istemiyorum kesinlikle kahvaltı bile yapmıyorum ve acil yemek yapmam lazım eşim gelecek 2 çocuk var ben hala deve gibi yatıyorum ☺️☺️
binnur37 elamy Bezelye yapmıştım annem karnı yarık getirdi kızıma arpa şehriye pilavı yaparım karnıyarığıda biz yeriz salata ile yeter diye düşünüyorum
elamy binnur37 afiyet olsun kızına şifa olsun🥰 karnı yarık yapacaktım ama o kadar çok sıcak ki onu göze alamadım