Annelik00 MErhaba kızlar 37 günlük bebeğim var inanın ben yiyeceğimi şaşırıyorum bugün yaprak sarma yapcam gaz yaparmı
Ebruea Annelik00 tahin den çikolataya herşey gaz yapıyor. ben çocuk doktoruna söyledim Hiç birşey yemiyorum nie hala gaz oluyor napıcam ne yicem diye ne yaparsan yap o olacak beslenmene dikkat et senin yediğin gıdalar sütle bebege geçiyor yemezsen bebek de beslenemez demişti . Sadece belirli çok gaz yaptgını bildiğimiz temel malzemeleri yeme dedi
Kubuu1 Annelik00 yapar mı diye düşünüyorsanız oglen yiyip deneyin ama yaprak sarma yapmaz ki ot sonuçta içi de pilav neticede
Smnl Annelik00 yaprak sarma ben baya yedim bi sorun olmadı ama lahana sarma yeme lahana çok gaz yapıyor. Yaprak sarma da iyi pişmiş olmalı. 2 ay olduk bizde 2 aydır döndür döndür aynı yemekler gaz olmasın diye, çok sıkıldım gercekten
Deletedmom114 Malesef yediğimiz çoğu şey gaz yapıyor, gaz yapar diye suyla yaşamaya başlamıştım 🤦🏻♀️ Kimyonlu su içiyorum şimdi çok şükür bu sorunu aştım 1 çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı kimyon karıştırıp içiyorum 💁🏻♀️
Badevehande Yaprak sarması ben yiyorum bi sorun olmadı. Ama fasulye türevleri karnabahar brokoli vs onlar çok gaz yapıyor
Ftmsvnc Annelik00 özellikle kakaolu çikolatalı ürünler gaz yapıyo siz bunlardan ve nohut kuru mercimek ten uzak durun rezene çayı için ve yemeklerinizi kimyon la pişirin faydası olur inşallah. Bide lahana Karnabahar Brokoli bunlar da aşırı gaz yapıyo malesef
Gizemabc Annelik00 su gazli bebekli analar ne yapsin, ne yapalim, ne yiyelim sastik🤦 sut yaptigi bilinen bulgur bile gaz yapiyormus, doktorum soyledi.