GemlikZeytini Merhaba kızlar. Ev eşyalarımızı yenilemiştik. Mağza ev hediyesi göndermiş uyku seti battaniye falan. Marka güzel ama renk en sevmedğim renk değiştirsem ayıp olır mu sizce değiştirirlermikiiiiii🫣
Deletedmom_216 GemlikZeytini yani hediye sonucta bece degistirilmemeli. Kiyafet olsa bedeni uymaz vs degistirilebilir. Ayıp olur bence siz olsaniz aldiginiz hediyeyi degistirseler hoş mu karşilarsiniz? Ben karşilamam şahsen
MoonCrystal GemlikZeytini onlar kendi eklediği ücret odemediginiz için degistirmemelisiniz. Ayıp olur yani bence yanlış
oyoyoyyedibeni GemlikZeytini bence ellerinde tek kalan seyleri hediye gibisinden yollamış olabilirler, ama bence sorun ne olacak evime uymadı dersin
coldplayy GemlikZeytini Niye ayıp olsun mağazaya; ama özellikle ellerinde daha fazla kalan, çok satılmayan ürün olabilir. Ben olsam mümkünse değiştirip beğendiğimi alırdım.
GemlikZeytini coldplayy aynen hayrınamı verdiler sanki yüklü alışveriş yapıldı diye kendileri teklif etti. Bi rica ederim artık bakalımm
Kitsu Bir sorun değiştirmeleri mümkün muymus değilse yapacak bir şey yok en azından aklınızda kalmasın