buussrraa Merhaba arkadaşlar belki kötü olmadan kurtarabilirim diye yazıyorum 5 aylık oğlum öksürüyor bide burnu tıkanık gibi nefes alıyordu burnunu açtım ama düzelmedi döşünü dinledim hırıltı yok çok şükür ama üşütmek Üzere galiba git gide agırlaşacak geceden beri terletmeye çalıştım ama terlemedi dün akşam banyo yaptırdım saçının ıslagı kurumadan cok agladı üstüne bide kafası terledi öyle mutfaga gitmiştim mama yapmaya o ara aldı galiba mutfak soğuk değil evim güzel ısınıyor ama yıkarken yıkadıgım odaya ufo da yakıyorum tabi extra sıcak oluyor bu şekilde aldığını düşünüyorm ilk defa üşütüyor hemen ne yapmam gerek ilerlemeden 🙁
Seherronya buussrraa canım kuşburnu varsa bir kaç kaşık içir öksürüğe falan çok iyi geliyo benim kızımda üşütmüştü azcık içirdim 1 günde atlattı
Sindirellaaaa Benim de oğlum öyleydi, evde ne yaptıysam geçmedi en son doktora götürdüm, ilaçla iki günde hemen kendine geldi. Bence siz de fazla altına düşmeden doktora götürün, gelmiş olsun. 🌸
buussrraa Sindirellaaaa götürdüm cnm temiz cıktı çok şükür çok başı daha ben ilerlemeden önlem almak istedim