pimpiriklianne43 Yarın 6 ay asisi olucaz insallah sorunsuz gecer oğlum zaten huysuz korkuyorum ateş falan yapıyormu diger aşılarda 37.5 falan olmuştu inşallah bunda da kolay geçer kaç gündür oksuruyo dün doktora götürdüm aşı olabilir dedi endiseliyim
mkoculu pimpiriklianne43 bizde bugun yaptırdık sabah 10.30 da ama aksam 5 de ateşi çıktı dişten mi aşıdan mı bende anlamadım calpol verdim defalarca yıkadım hala başı çok sıcak
doruk14 pimpiriklianne43 ben yaptırdım bızde ateş cıkmadı ama aşı olmaya gıtmeden hemen önce calpol verdim ben her aşısında oyle yapıyorum sadece huysuzlugu oldu ama çok şükür ateş çıkmadı
pimpiriklianne43 sezerckmom inşallah canim ya oğlum kolik zaten çok huysuz aşılar çok korkutuyor beni birde oksuruyor hem çocuk doktoru hem aile hekimine gösterdim olsun dedi cigerleri temiz dedi inşallah sorunsuz gecer
pimpiriklianne43 4 ay açısından sonra iyice huysuz oldu buseferde eşim birdaha aşı yaptirmiycam çocuğun düzeni iyice bozuldu diyor birde onu ikna etmekle ugrasiyorum
pimpiriklianne43 doruk14 ebemiz verme sakın diyor aşıdan önce versemmi acaba aşının etkisini azaltiyormuş
mkoculu pimpiriklianne43 bugunde devam etti ama saat 2 den beri yok sukur ilk defa bir aşı ates yaptı ama dişmi aşımı anlayamadıkda. Saçlarını çekiştiriyorda cunku
pimpiriklianne43 doruk14 kiziminda ebesi aynı ozaman aşıdan yarım saat önce fitil koy derdi şimdi hiç birsey verme diyor ozaman neden öyle diyordun dedim şimdi koydurtmuyorlar dedi doktorlar fitil bile yzamiyor hersey değişti demisti
doruk14 pimpiriklianne43 aşıleın içerikleri değiştiriyolar yüksek ıhtımal ondan kaynaklı o yuzden demiştir benım bı tanıdıgım 6 aydan sonrakş aşıları yaptırmama kararı aldı sırf bu yuzden ama dediğim gibi ben şurup verıyorum vermeyede devam edicem eğer önceki aşılarında bir şey vermeden ateşi 37 nin üstüne çıkmadıysa vermeyin içiniz nasıl rahat edicekse oyle yapın