Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar 7 aylık bebeğim var çişi turuncu hemen hemen bu günlerde ek gıda alıyor acaba suyu mu az veriyorum anne sütü de alıyor ne kadar su vermeliyim bilgilendirirseniz sevinirim
betul97_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ben teklif ediyorum ne kadar içiyorsa içiyor zorlamıyorum. Çünkü hem ek gıda hem mama da alıyor
Gakkoyenge Valide-Ayse-Hafsa-Sultan doktorum ek gıdadan sonra bebek ne kadar isterse o kadar içebilir dedi sınırlama koymadı doktorumuz prof çocuk alerji doktoruydu 🙏🏻
denizalismom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan evet sıvı eksikliğinden olur turunculuk. 100 ml e kadar içebilir
meleka234 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Evet su azlığı belirtisidir turuncu havalar sıcakladı her yemekten sonra verin aralardada verin zaten susamamışsa içmez
betul97_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Havalar da ısındı benim doktorum 9.aya kadar verme demişti ama ben ek gıdaya başladıktan sonra hep teklif ettim. Ben içerken istiyordu veriyordum o zaman 1-2 yudum içiyordu sonra tükürüyordu. Anne sütü de alıyormuş siz yine yemekten sonra teklif edin
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cLearQueen aaa sen Clearqueenmişsin her yerde seni arıyordum kızlar söyledi 😆
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cLearQueen Gakkoyenge denizalismom lAmMelodi Sağolun kızlar rengi normale döndü daha fazla su veridm