Sevilay61 Elinde fazla pregomın as mama olup gönderebilecek olan var mıdır? Mamamız bitti ve raporumuz yenilenmedi. Karşı ödemeli olacak şekilde gönderen olursa cok seviniriz
Sevilay61 Defnekusunannesi aylık 8 kutu alıyorduk yalnız ölçeğimiz bu aylarda arttı.11 aylıgız.. Kutu adedi söylemem dogru olur mu bilmiyorum. Siz ne kadar göndermek isterseniz kabulumdür. Teşekkürler simdiden.
Defnekusunannesi Sevilay61 raporunuz ne zaman yenilenecek. Bir de ek gıda almıyor mu sadece mama mı içiyor
Sevilay61 Defnekusunannesi ek gıda alması lazım ama almıyor yemıyor yanı sevmiyor. Raporumuz yenılenmeyecek galıba. Süt diyetini actık yumurtayı acamadk doktor gerek yok dedı. Ama mamayı iciyor. Bidahakı ay tekrar konusacagım doktorla.
Defnekusunannesi Sevilay61 benim kızımda 9 aylık ayda 9 kutu yazıyorlar aylık 1 yıllık rapor değil mi sizinki süt diyetini açtık diye acaba raporu iptal mi ettiler erkenden😞 bizim de alerjimiz geçti sayılır çok şükür ama bu mamaya devam ediyorum
sima Benim de çok ihtiyaçım var bizde süt diyetini açtık ama reflü müz var doktor o nedenle yazdı bize birtek bu mamayı içiyor
Sevilay61 sima bizim 1 ay icinde raporumuz yenılenebılır ozmaan size yollayabilirim. Sizin raporunuz yok mu?
Sevilay61 Defnekusunannesi aslında süt diyetini tam acamadık bile hırıltı filan arttı. Ama doktora söylediğim halde yenilemedı raporu. Ek gıdayı yeseydi mamaya gerek kalmazdı belki de. Yumurtayı açmıcaz zaten
Defnekusunannesi Sevilay61 teşekkür ederim size de tez zamanda şifalar dilerim elimdeki sayıya bakıp ihtiyacım dışındakileri göndereceğim 🙏
Sevilay61 Defnekusunannesi kargoya verdınız mı acaba vermediysenız gondermeyın dıcektım. Bi yerden buldum ben ıhtıyacı olan baskasına gonderebılırsınz
Defnekusunannesi Defnekusunannesi hatta dün yazdırmıştım 8 kutusunu hiç açmadan kutusuyla size gönderdim eczaneden alır almaz