beliszerya Kızım 6 aylık Evolvia rp2 kullanıyoruz süt alerjisinden dolayı kilo alımı durdu. Kullanıpta memnun kalan kilo alımı artan oldu mu
CanselMasal beliszerya benim kızımda öyleydi 2 yaşına kadar kullandık ama asla kilo aldırmadı gelişimi kilo olarak hep geriden geldi hala öyle hiç toparlanamadık şu an alerjik durumu bitti ama asla yemek yeme düzeni olmayan yemeyen bi çocuk ve alerjisi geçtiği halde o tatları bilmediği için şu an yemek istemiyor ağzında tutuyor sonra tükürüyor
nurrts beliszerya benim kızımda 9,5 aylık evolvia kullanıyoruz kilo almamış hiç pepti syneo iyi diyorlar aptamilin raporu değiştrsemmi diye düşünüyorum bende aptamili kullanan anneler baya memnun 🤷🏻♀️
annemiyimneyim 1060 merhaba bizde kullanıyoruz bu mamayı ama kabızlık yaşamadık. Ama mamaya yeni başladıysa vücut alışkın olmadığı için kabız olmuş olabilri.
annemiyimneyim 1060 ya zor yaptığı sert kakalar oldu hala da oluyır bazen ama ben ek gıdaya bağlıyorum bizimkini. Sizin bebeğiniz de altı aylıkmış artık su verebilirsiniz, ek gıdada da kabak, tatlı patates, kayısı işe yarar. Çabucak geçer inşallah