Fatmaaa19 Merhaba kızım 4 aylık gözü çok çabaklanıyor dünden beri çayla temizliyorum şimdi de ılık su ile yıkayacağım sizlerde oldu mu 😔😔
bsraoztrk8 Fatmaaa19 bizimkide 3 buçuk aylık iki gündür böyleyiz vay yapıyorum bakalım haftaya göz randevusu aldım gidicem bakalım
Pelin87 Fatmaaa19 gözyaşı kanalı tıkandığında oluyor kuzum. Burun ve göz pınarı arasındaki düz alana masaj yap. Bize 10 defa pıt pıt hafif bastır demişti doktorumuz, günde 7-8 defa
Semrakrhn38 Fatmaaa19 canim enfeksiyon kapmis olabilir birde kanal tıkanikligi olabilir ihmal etme gotur doktora benim kizimda kanal tikanikligi var 9 aylik olucak hala capaklaniyor 1 gozu gecti diger gozu ara ara oluyor gecmis olsun
Aysel05 Benimde bebegimde olmusdu goz icin damla var eczanelerde satiliyo saf su hem onla sildim hem cayla bir haftaya gecdi,,bide çayin eski yani geceden kalmis olmasi lazim
Fatmaaa19 bsraoztrk8 annem hastane de çalışıyor fotosunu attm doktora gösterecek bakalım. Hastaneye götürmeye de korkuyorum virüsler yüzünden 😔
Ebrt Enfeksiyon kapmıs olablr benım bebegımde bı gun uyandgmzda gözlerını acaamadı saglık ocagna göttdumnantbytıklı bi damla verdi dısı mor gunde ıkı kere damlattık ertesı gun gectı
tuval Fatmaaa19 bizdede oldu üzülmeyin geçiyor. Ilık su temiz bez silin sürekli. Anne sütü damlatın göze silin. Kanallar tıkalı oluyormuş masaj yapın. Ben masaj yaparak geçirttim.
BuseCan Fatmaaa19 Bebek pamuğu ve kaynatılmış ılık su ile günde bir kez temizleyebilirsin ben öyle yapıyorum olmuyor 🙏🏻