essrrra Kızlarr tahmin de bulunanız var mı 10 haftalık kıpır kıpır bir bebe fotoğrafı zor yakaladık yuksrı aşağı tekmelerde 🫠 2. Ler fena derlerdi doğruuu 😂
usenmedimyaptimbirvelet essrrra yaa benimkide 10+3 haftalık😭😭 böyle hareket ettiklerini unutmuşum bu haftalarda Off bende çok merak ediyorum benimkini momdakiler paso erkek dedi de hiç inanasım gelmedi nfjfjfjj
essrrra usenmedimyaptimbirvelet ya benim 1. Doğana kadar hiç hareket etmedi ultrasonlarda da hiç hareket ettiğini görmedim, bunun daha 10 haftalıkken görünce eşimle ben şok olduk böyle birley mi bu ya diye hahaah, cinsiyette de oradakiler %50 malaesef 🙇🏻♀️
essrrra sibelkilic ah sağlıklı bir erkek çok isterimm 🫠 kızım var dünya tatlısı❣️ bir de oğlan tamam 🙇🏻♀️😂 tahminleriniz umarım doğru çıkıyordurrr 🫠🫠🫰🏻
essrrra Tekbenimsucumguzelolmakdemi ay ay muhakkak bilgi geçeceğim inşallah diyelim biz şimdilik 🙇🏻♀️❣️ teşekkürlerrrr
essrrra 1tosbikinannesiyim önce sağlıklı olmasını temenni ediyorum ve arkasından bir oğlan anası olmakta yakışır beee diyorum hahahah🫠😂😂
essrrra Eslemsri ay ne oluyor herkes erkek 🫠😂 momsta da kız diyorlar çoğunluk, erkek diyen de var ama bakalım hayırlısı inşallah buradaki tahminler doğrudur 🙇🏻♀️🫠🥹😂
gizem1101 essrrra evet baya tahminim doğru çıkmıştı Happy Mom da kendimkini bile doğru tahmin etmiştim gönlünüzden geçen olur inşAllah
essrrra eslem5 ilk kız geldiiiii🙇🏻♀️😂 sağlıklı olsun gerisi boş ama kızım var oğlum olur ins be 🫠🙇🏻♀️😂