eminecan 3 aylık bebeğim var normalde bezi dolu dolu olurduu bu 2 gündür idrarı az ancak büyük tuvaletini yapıyor her zaman ki gibi açıkcası korktum emmesi de iyi anne sütü alıyor sizce su vermeli miyim çok sıcak havalar neden olabilir bu durum
KafadanTayfa eminecan bizde de iki aydır aynı sorun var. Doktora da gittik ama böbreklerle alakali bişey çıkmadı sıvı alımını arttırın dediler
mihriimavi eminecan sıcak havalar yüzünden yavaştan çişli bez sayısı düşmeye başladı su ver bence sık sık emzir susuz kalmasın bebiş
deniz2769 eminecan 4,5 aylık oğlumda iki gündür öyleydi acayip terliyordu ama bugün sürekli klima ile serin ortamda durdu eskisi gibi dolu doluydu bezi sanırım ter ile atıyorlar
subrk eminecan Anne sütü alan bebeğe ayrıca su vermeyin.Midesini doldurursanız emmek istemez.Gidasini memeden alıyor zaten. Kilo alımı nasıl doydugundan eminseniz sadece sık emzirin
ggrqnitt Kakası ile beraber yaptığı için fark etmiyor olabilir misiniz? Islak mendille masaj yapın açıkta bekletin biraz genelde uyaranla da yapıyor . Üre kristali tarzı koyu renkli idrar çıkarıyor mu? Böbreklerine su vererek yük yapmayın bence sık emzirin .
mihriimavi eminecan yani benimki 18 aylık tam hatırlamıyorum ama yinede veriyordum o aylarda kendinizi bebeğin yerine koyun bu sıcak havalarda herhangi bir içecek suyun yerini alırmı çok fazla içmez zaten çay kaşığı ile ya da biberon ile kaynamış ılımış su verin ne kadar içerse bir iki çay kaşığını geçeceğini sanmam içiyorsa ihtiyacı var demektir ve ayrıca midesini doldurdugunu da düşünmüyorum benim şahsi görüşüm ayrıca emzirme sıklığını da arttırmanızı tavsiye ederim
eminecan subrk ayn haklısınız en iyisi vermemek bende vermek istemiyorum da işte aile büyükleri ver diyor
ecekrk eminecan su vermeyin siz kendi su alımınızı arttırın vücuttaki su miktarı azaldıkça bebeğe giden de azalıyor havalarda ısındı 3 aylık bebeğe su verip midesini doldurmayın sonra kilo alımı azalır