Haylazbebekannesi Kızlar oğluma eklem romatizması tanısı konuldu ama ben tek bir doktorda kalmak istemiyorum o yüzden başka doktorlarda göstermek istiyorum bildiğiniz önerebileceğiniz doktorlar varmı
FmBetull Haylazbebekannesi geçmiş olsun.Nerde yaşıyorsunuz acaba? Birde oğlunuz kaç yaşında? Benim kızıma da 1 yaşında tanı kondu şuan 4 yaşında.Konyada yaşıyorum fakat doktorumuz Ankara’da.Bilkent Şehir Hastanesi Elif Çelikel.Konyada sürekli sorun yaşadık doktorumuz aniden gitti yerine uzun zaman sonra başkası geldi oda gitti sonra başkası geldi vs vs biz o yüzden yaklaşık 2 yıldır düzenli Ankara’ya gidip geliyoruz.
Haylazbebekannesi Caglaykut bacağı şişmeye başladı ve bir kaç bölüm gezdikten sonra romatoloji ye yönlendirildi
Haylazbebekannesi FmBetull bende Konya’da yaşıyorum 1 tane çocuk için var o yüzden ankarayada mı göstersem diyorum ama bi tavsiye üzerine gitmedikten sonra boş geliyor şuan 2.5 yaşında oğlum sizin süreç nasıldı
Cennet70 FmBetull merhabalar çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum birsey danışabilir miyim? Bilginiz va emı acaba nev. Erkabakan hastanesi özel muane çocuk göğüsteki sevgi pekcan hakkında fikriniz var mıdır