hazalarababystore Kizlar selam bebeğim 3. Aya girdi gündüzleri asla uyumuyor 10-15 dakika toplasan önceden gündüz 2-3 saat uykusu oluyordu sizin bebeklerinizdede böyle bir şey var mı ?
gokcemevaa hazalarababystore bizimde 3. Ayda öyleydi 4 te biraz daha toparladı 40 dk 1 saat kadar uyuyor bazen
betusmrv hazalarababystore aynen ya benim kızımda 3.aya girecek yarın son 10 gündür falan gündüz uykuları azaldı ve kucağımdan başka hiçbir şekilde uyumaz oldu hatta bazen kucağımda gezerek uyuyor oturduğum an ağlıyor kolik olduğu için gaz sancılarına bağlıyorum bende
Bsraglsn hazalarababystore artık etrafı keşfetmeye başlıyolar kırklı hali gibi sürekli uyku modunda olmıcak artık büyüdükçe bişeyler keşfetmeye başladıkça çok uyumak istemicek merak edicek öğrenicek 😊 benimde 3 aylık bebeğim var bizde şu an aynı durumdayız 4. Ayda büyük bi atak dönemi olcak ondan sonra diş felan derken tam düzen oturtmak biraz zaman alıcak ama zamanla kendi düzenini kendi oluşturur merak etme 🥰
Nazliezgi hazalarababystore benim bebeğim 12 de öğlen uykusu 1 2 saat uyur gece 9 10 gibi uyur sabah 9 da Uyanır akşam tekrar aynı düzen
hazalarababystore gokcemevaa oy kıyamam ya inşallah düzenleri daha fazla değişmez ,büyük kızım 11 yaşında unuttum bu aylarda nasıl olduğunu:)
hazalarababystore Rota virüs aşısı yaptırdım bide huyu suyu değişti gözlerine kapatacak şekilde küçük örtü örtmede uyuya geçmiyor
gokcegkc Oğlum 3 ay 10 günlük bizde de aynı sorun var öğleden önce yarım saat bile sürmüyor uykusu. Öğleden sonra da en fazla 1 saat.
tutkusevda Aynı sorun bizde de var… Demekki geneli böyle ,belli zamanlarda ağlamaktan çatlıyor emerken susar o bile banamısın demiyor… Kucaktan başka yerde hiç uyumuyor anca öyle bira uyku uyuyor gün içerisinde 😅