yagmurum12 hilall1234 dr. Osman gönüal 4. Aydan itibaren canlı destekle oturtabilirsiniz diyor.. Yani kucağınıza alıp sırtını destekleyerek oturtun.. Ben öyle yapıyorum
nadidelifora hilall1234 bebeğinizi kucaginizda kısa kısa sürelerde oturtun. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Kendisi istiyorsa hazır demektir. 10 dakika olarak başlayın. O zaten rahatsız olursa belli eder.🌸
yaraliceylanim hilall1234 oturabilir 3 aylıkti kucağımda başladım 4 aylık olmak üzereyken destekli oturtmaya başladım yine de çok uzun süre oturtmayin
Gokturkmom hilall1234 benim oğlumun oturma isteği 3.ayda başlamıştı 🤣 kısa süreli oturdu hep sıkıntı yaşamadık
eceayca Evet bizde de aynı durum var ve doktor destekli bi şekilde oturmamızı söyledi 4aylık benimki de 3.ayından beri kucağımda oturtuyorumm
hilall1234 eceayca destekli oturtmaya başladınız mı nereye oturuyor mama sandalyesi gibi bir yere mi yoksa minderlerle mi destelesek?
miniminisevgilimm hilall1234 bizim doktorumuz canlı destekle oturtabilirsiniz demişti yani siz kucağınıza alıp oturtabilirsiniz çok dik ve çok uzun süre olmamalı.. 5. Ayından sonra mama sandalyesi ya da yastıklarla oturtun
sedatadik hilall1234 kızım 2aylikkem dönmeye başladı şimdi 3aylik oturmak istiyor çok sık olmasada oturtuyorum yüz üstü dönmeye bile başladı