milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon Yok kanka o konularda kaynanam benim kurallarımı çiğnemez zaten kendisi diyor vermeyin yedirmeyin öpmeyin ellemeyin diye o konuda iş görüyo😅
morkelebekk54 hilallly12 bu çenenizi kayinpederiniz icin acsaydiniz bu postu açmak zorunda kalmazdiniz.
Metesmom hilallly12 Bir daha bir şeyler vermeye çalıştıklarında kim olursa olsun tavrınızı koyun lütfen.
310524 hilallly12 daha ek gıdaya geçmesi bile erkenken dondurma yemesine keşke izin vermeseydiniz. O sizin bebeğiniz ve sizin koruma altımızda izin vermeseniz bile kimse bir şey diyemez
beniyiyimanne nurey sen kimsin de seni takip edeyim benim yorumlarımı sabote eden sensin ama an meselesi burdan atılman
Elakuzusu_ beniyiyimanne Garip bi şekilde atılmıyor aski da almıyor postlari sabote ediyor. Geçen haftalar da sırf postu sabote ediyorlar diye kaç anne askı aldı bunu çözemedim bir
Pamukprenses_12 hilallly12 Allah’ım cahil cahil hareketler ya kıyameti kopartırdım gerizekalı adam mal beyinli
egeniinnannesi hilallly12 bişey diyemedim Bişey diyememe sebebiniz nedir? İsterse padişah olsun benim bebeğime istemediğim şeyi kimse yapamaz, yaparsada dövmekten beter ederim.
Pamukprenses_12 nurey O hata belki çocuğun alerjik bir çocuk olmsini saglayacak bu dönemin çocukları çok hassas ve daha bağırsak florası bile gelişmemis bir bebek şimdi susarsa daha ağzına çok şey verirler.
ygtzynp hilallly12 16 aylık kızıma annem gazoz vermeye çalıştı çektim aldım napıyosun sen diye kaynanam cam şekerler varya ondan uzatıyodu al ye diye dedim napıyosun sen öldürmeye niyetlisin heralde
maygirl ygtzynp yok artık..Gercekten pes asitli içeceği 16 aylık bebeğe vereceknkadar düşüncesizler mi ya?Ve cam şeker şok icinde okudum.
beniyiyimanne Fbiopenthedoor ben bu kişinin erkek olduğunu düşünüyorum çünkü başka yorumlardada gördüm sataşıyor, absürt konuşuyor, sürekli alay peşinde
allwrite hilallly12 estağfurullah ne haddimize mükemmel anne olmak. Sen 4 aylık bebeğine kaşık kaşık dondurma yedirtirken mükemmel anneliğin şahlığını üstlenmişsin. Bayılıyorum şu pişkinliğe.
ygtzynp maygirl aynen annem normalde yapmazdı ama karambole geldi heralde epey söylendim Bi daha yapmaz ama kaynanama aynı seyi diyemicem ben kızıyorum o oğluna söylüyor al ver diye sanki ona laf söylemicem
beniyiyimanne Fbiopenthedoor yok kız o ügretmen kocası da avukat sjjsbdbd kızılcık şerbeti Beril ve Hulki 😂
ecekrk hilallly12 mükemmeliz demiyoruzda yani başkasının bebeğine dokunmayan şey seninkine dokunabilir devletin hastanesi var para mara da almıyor gidiyorsun gösteriyorsun doktorluk her durumu burada sorup tanı koyamazsınız yani