babyyboy25 Neden hazır markette ki bio naturel yoğurt vermiyoruz da kendimiz mayalıyoruz kızlar ? 5 aylık ek gıdaya yoğurtla başlıyım dedim herkes mayalıyor yaptım ama tutmadı aldığım bio market yoğurdunu versem nolur ki anlayamadım ben bu olayı ??
beybitolat babyyboy25 valla bende hazır veriyorum bende tadımlara yeni başladım ama beceremedim mayalamayı 🫠
organikirmik babyyboy25 market raflarında uzun süre dayanabilen bi şeyin katkısız olabileceğini düşünmüyorum ben çünkü, ondan kendim yapıyorum
papatyam-34 babyyboy25 hazır yoğurt vermiştim ama midesine yaramadı çok ekşime yaptı ve kustu bende evde kendim yaptım midesi hiç ekşimedi kusmadı bir kaç kere yaptım ama biz ev yoğurdu pek sevmiyoruz ne kadar az yaparsam yapayım bozuldu hep geçen yine hazır yoğurt denedim eşim iş yerinden getiriyor sütaşın küçük kaselerde ondan verdim hiç bir şey olmadı ya midesi alıştı ya da o zamanlar üşütmüştü bilmiyorum 😂
begolas Ya bunu bende dusundum ek gidada da hazir hipp kavanozda gordum file markette bi dusundum alsam mi diye insan vicdan yapiyor 🫠 hevesli ek gida yapanlari goruyorum ya ven bi beceremedim ..
babyyboy25 begolas aynen ya denedim valla tutmadı bir kez daha şans vericem de tutmazsa mecbur artık hazır vericez 😂
asiltoss babyyboy25 hazır yoğurt veriyorum bende bi arkadaşım yapıp veriyordu banada ama o da artık yok hazırla kaldık 🤣
biraz_tantana babyyboy25 içinde katlı maddeler var o hayvanlara verdikleri hormonlar ve ilaçlar var süte geçiyor marketten yoğurt almayı geçtim organik dışında Yumurta ve köy tavuğu dışında tavuk bile yemiyoruz kızımda 8 aylıkken sağ meme büyümesi olmuştu uzmanımız direkt olarak bunları kestirdi hormon problemi olmuştu 1 yaşında bile değildi ve kıllanma başlamıştı çok şükür geçti
MoonCrystal babyyboy25 yoğurt mayalamak çok basit aslında . Temiz katkı koruyucu olmadan evinde yaptığın en iyisidir. Üstelik probiyotik değeri yüksek yoğurt yapabiliyorsun . Markettekilerde illa raf ömrü için katkı bulunuyor. Yaptıkça alışırsın
kimbumadam babyyboy25 Organik olanların bile içinde şeker doymuş yağ var çünkü diğerleri de koruyucu içeriyor.. Bebem 2 yaş olmak üzere olduğu için mayalamayı bıraktım açıkçası Ada organik ile activia yediriyorum