hulyacanyurt40_ Kızlar gıdı ve yüzümde sivilcelerim var ne yapsam geçmiyor artık oturup ağlıyorum ya sivilceleri kurutucak ve izlerini yok edicek bı krem vb. Şeyler öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim👏🏼🥰
esay22 hulyacanyurt40_ benim yüzümde böyleydi özelikle kizima hamileyken cok lekem oldu sonra kenza diye bi kreme rast geldim gercekten lekeleri yok eti sivilceleri kurutu
310524 hulyacanyurt40_ imkanınız varsa bir dermaraloğa gitseniz daha iyi olur. Emzirme hamilelik vs varsa her krem kullanılmıyor. Eğer yoksa retinol lü kremlerden kullanabilirsiniz. Cilt bariyerini tamir eder onarır
binnur37 hulyacanyurt40_ La roche effaclar serisi dene canım extra garnier c vitamini mis gibi yapıyor
hulyacanyurt40_ esay22 ismini öğrenebilir miyim artık gerçekten oturup ağlıyorum ya çok kafamı taktım
esay22 esay22 valla fotoğraf atmasını bilmiyorum ama cok iyi yüzü açiyo lekeleri yok ediyo kremin ismi kenza bende bi arkadaş tavsiyesinden aldım gercekten yüzüm cok kötüydü beni goren ne kulaniyorsun diye soruyorlar hemen
maviummu19 Gecen eczaneden acnelyse i tavsiye ettiler ve kışın kullanmamı beraberinde güneş koruyucu kullanmamı ergenlikten kalan lekeleri bile yok ettiğini anlattı eczacı bayağı garanti vererek anlattı