Huma_kus34 Kızlar labne peynir alıcağıma sürülebilir peynir almışım BİM’den yarın değşitirsem alırlarmı değişim suresi nekdar bilen varmı pasta yapıcam karmasına konulmaz sanırım
Dogacelik Huma_kus34 bir kusur olmadığı sürece değiştirmezler. Belki hemen kasada fark etseniz yapardı. Sizde kaldığı sürede belki sıcakta beklettiniz bozuldu ürün bunu bilemezler ve geri satamazlar.
filtrekahvemm Huma_kus34 BİM’de çalıştım 1 yıl şartsız her ürünü iade almaları gerekiyor fiş olduğu zaman hiç sıkıntı değil adam bizden karpuz alıyordu kötü çıkıyordu karpuz onun bile iadesini alıyorduk kesilmiş şey sonuçta bim o konuda diğer marketler gibi değil müşteri memnuniyeti önemli
Deletedmom_897 Huma_kus34 Alırlar canim ben yaptım hiç bir zamanda yok demedi A101 pek yapmıyor geçen ni kadınla tartıştı hatta ama bim hiç ustelemez
Huma_kus34 Beyninizikullanmakucretsizdir cocukla çok yoruldum bıraz mesafesı var oyuzden yarına bıraktım 🥺
Huma_kus34 filtrekahvemm tmmdır yarın rahatlıkla gıdıp degıstırebılırım ozaman fişide var açmadımda 3 lü almıştım bide üzüdildüm