eceayca Evet kızlar bebişim 4 ay 10 günlük ama 2 ayını doldurduğu zamandan beri çok uykucu bi bebek gündüz 2 saat uyanık kalıyor tekrar uyumak istiyor 2 saate bir uyutmazsam çıldırıyor gözlerini kaşıyor sürekli ağlıyor uyuduğunda da 2-3 saatten aşağı uyumuyor(bazen 4 buçuk saat bile uyuyor ben uyandırıyorum) gece zaten 10-11 saat uyuyor normal mi bu kadar uyuması annem de kaynanam da bebek bu daha uyuyarak büyüyecek tabii diyorlar iştahında falan herhangi bir problemi yok çok güzel emiyor kilo alımı da normal gelişiminde de bi sıkıntı yok dedi doktor ama size bi sormak istedim normal mi sizce
beniyiyimanne eceayca Benim de 3 ay 3 günlük, aynı sizin gibi gündüz 2 saat uyanık kalıyor uykudan uyanınca, akşamları 3 saat kadar uyanık kalıyor uyuyor. Uykusu gelince emmek istiyor gözlerini ovuşturuyor bazen kendi kendine uyuya kalıyor.
alpmomssss eceayca ay yat kalk şükret . Uykuyu seven bebek bir mucize . Bizimki nefret ediyor her şeyden uyku da bunların başında geliyor … Uykusuzluktan ben delirme seviyesine geliyorum keşke biraz uyusa
dgltkn eceayca 4aylık bebeğim gece 4-5 saat uyuyor uyanıyor 2 saatte bir gündüz de 2 kere 40dk uyuyor şaşırdım açıkçası
boudiccan eceayca ayına gore uyanık kalma süresi ideal. İki uykuya düşene kadar 2 saat , 2.30 ve 2.45 aralıklarla uyurlar.
eceayca beniyiyimanne arkadaşlarımın bebekleri hiç bu kadar uyumuyor ay olarak küçük olmalarına rağmen 🤷🏻♀️
acemiibirann 2 saat uyanık kalabilmesi normal 6 ay olacağız hala maksimum 2 saat durur uykusu gelir ama tabi maksimum 40 dk uyuyor🫠 gece kesintisiz uyusun bu mükemmel bir nimet bence maşallah diyin saat başı uyanıyoruz biz gündüz de 1 saat sonra uyandırıp oynatırsanız sürekli belki ağlamaz bizimki şarkı söyleyince biraz idare eder uyku öncesi mesela
eceayca acemiibirann teşekkür ederim ama zaten oyalamayla anca 2 saat tutabiliyorum daha fazla aktivite denyeyim en iyisi
dilara236 acemiibirann Bencede katılıyorum maşallah dıyın hanımlar ah benım bebışımde uykucu olsaydı ne olurdu 🥲
eceayca alpmomssss Allah kolaylık versin size de üzüldüm gerçekten işte insan anne olunca değişik oluyor uyusa bi dert uyumasa bi dert 😂
gunduzgece0 4 aylık bebek çok uyur canım normal merak etme kilo da iyi geliyorsa sorun yok rahat ol :)
eceayca dgltkn 3 aylık olduğundan beri gece hiç uyanmıyor 10-11 saat uyuyor gündüz de toplamda en az 5-6 saat uyku yapıyor normal mi değil mi anlamadım ben de 😂
msg_ dgltkn benimkide 3ay 20 günlük asla uyımuyor ne gece ne gündüz bide şimdi meme reddi başladı asla emmek istemiyor napıcam bilmiyorum. Doğduğundan beri hiç benimki de böyle uyumadı valla ne güzel
zeynepdemrci eceayca maşallah nazar değmesin valla benim kızımda 3 sylıkken öyleydi 8.9 saat uyurdu kesintisiz. 9 sylık olacağız zırt pırt kalkıyoruz çünkü dişimiz çıkıyor 😍
eceayca msg_ Allah kolaylık versin gerçekten uyumayan bebek çok zor umarım bi an önce düzelir bebişiniz
elaalp2 msg_ 3 ay 26 günlüğüz bizdede meme reddi var az önce sağarak biberon verdim nasıl içti niye memeyi reddediyor anlamıyorum kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım bu erkek ondan galiba 😕😕