Kızım 1 haftadır çok kötü, günde 900cc yıyen çocuk artık 300 e kadar düştü, sureklı aglıyor gündüz hıc uyumuyor. Gece 11 de bı uyurdu sabah 12 ye kadar hıc cıt demez kalkmazdı 1 hafta oncesıne kadar bır kere uyku arası beslerdım yatağa koyardım sımdı uyku arası beslemek ıcın kucağıma alıyorum her gece 2-3 saat ayakta uyutamıyorum, dun gece 3 de yattı 6 da uyandı 9 da uyudu 10 buçukta gerı uyandı ve gece boyu 30cc yedı. Yemıyor ağlıyor ağlayınca da öksüre öksüre kusuyor uykuya geçene kadar 2 saat aglıyor. 16:00 dan 16:50 ye kadar 20cc yedı ağlaya aglaya yemıyor, normalde ağzında dişe dair belırtı yoktu kabarma vs bugün ağzına bi baktım biri patlamış dokununca elde hıssedılen keskın bısey tam yanında da patladı patlayacak gömülü bisey, ıkısı de görünüyor ama bırı derı altında dıgerı mınıcık dışarıda ellede hıssedılıyor. Bunlar diş oluyor dımı o patlamak üzere olan ne zaman patlar, ve patlayanda ne zaman ağız ıcınde normal gözükür? Bıde o patlayacak olan patladıktan sonea duzelırmı kızımın uykusu ve beslenmesı