ogrtsfre Bebegim internet alışverişi yapıyorum ben. Çoğunu hepsi buradanın efsane cuma indiriminden aldım. Kavanoz ve atıştırma çantasını ebebekten aldım. Bu yazdıklarımı her yerde bulabilirsin.
NurAyk Bebegim pasaminannesi06 [bilinmeyen] bende kendim yapmak istiyorum kaşık mamasını çünkü ne kadar organik sağlıklı deselerde raf da bekleme ömürleri olduğu için koruyucu oluyor mutlaka. Tahıl için öneri istiyorum.Tam pirinç unu ? Bebek irmiği ? Yulaf kepeği vs kafamda deli sorular 🤔
Ahmedinannesi pasaminannesi06 boon olanı soruyorsanız,meyveyi rendeleyip içine koyuyorum emdikçe suyu geliyor birazda püre geliyor
Furkansmomy Kızlar aldıklarınızı bide link veya fotosunu atsanız,? Bizim gibi tecrübesiz annelere yardımcı olursunuz 😘😘😂😂 Çoğunun ismini yeni duyuyorum aldıklarınjzjn
pasaminannesi06 Daha. Once ek gıda sevuveni yaşadım size en güzel mama tarifi Bal kabagi+mevsim meyvesi(elma,armut,muz,şeftali,kiraz vs )+irmik+ayına Uygunsa ceviz içine keçiboynuzu ozu bunu her gun değiştirerek meyveleri verirseniz hep Pof kg yapmaz. Hemde daha sağlıklı kavanoz meyvesi verene kadar en azından icinde ne var kendiniz bilirsiniz İrmik bebekler icin cok faydalı ve tombalam bir poagaca bebeler oluyorlar 🥰🥰🥰 Deneyin derim 🥰🥰🥰
pasaminannesi06 Ve listem su şekilde hazırladım 👉🏻Boon sıkma kaşık (e bebek joker babymall ) Boon plup silikon (babymall) Mama sandalyesi Avent turuncu kaşık Avent penguen alıştırma bardağı ( e bebek joker) Oio silikon vakumlu mama tabağı bölmeli ( e bebek joker) Kraft onluk silikon bulaşık makinasında yikanabiliuor (e bebek babymall joker ) oio silikon onluk Cam rende Avent buharlı pişirme ve blender Renga cam mama kavanozu ( e bebek ) Baby me Termal mama çantası (ebebek ) Hira baby ilk uçak kaşığın (e bebek)
pasaminannesi06 Buğday rusyem yoğurtlarına koyabilirsiniz cok faydalı ama yemeden önce taşına bakın çabuk bozulan birsey eksimsi ise atın Tarhana en sağlıklısı en güze doyurucu şeylerden biri
Furkansmomy [bilinmeyen] teşekkür ederim 😘 peki meyve sebze püresini nasıl elde ediyoruz? Blendırla mı?
ikos58 pasaminannesi06 en temel kullandıklarım Avent buharlı pısırıcı Avent kasık Sılıkon ve musamba onluk Avent penguen damlatmaz suluk Sılıkon kasıklar Renklı tabaklar
Cutebaby pasaminannesi06 bebekform dan aldım %10 indirim var asla indirim yapılmayan bir ürün çok bekledim indirim olsun diye onun dışında sılikon önlük te çok kullanışlı oioi aldım
Furkansmomy Buharlı pişiriciler cok pahalı😳😳😳 Onun yerine buharda pişirme aparatı alsam o nasıl olur??
pasaminannesi06 Letgodan kullanmayıp sıfır kutu satan cok resmen yari yarıya ben aldım 200 tl sıfır kutu hediye gelmiş Kadında olduğu icin sattı
1mom1baby 1 adet cam rende, 3 adet önlük, 6 adet plastik kaşık. 1 ağustosta ek gıdaya başladık o zamandan beri bunlardan başka bişeye ihtiyacım olmadı
Gorursensoyle [bilinmeyen] kilo alımı nasıldı 5 ayda kaç gr aldı bizim kız 300 gram aldı ve mamaya başladım sütüm azaldı çünkü doymuyordu😔 5 aya kadar anca dayanabildik maalesef keşke yeterli gelseydi.
Masal Furkansmomy Züccaciyelerde bulabilirsiniz sanıyorum. Ben özellikle almadım, bi tencere setinde vardı.