oglumunannesiyimmm Arkadaşlar oğlum 27 aylık yok denecek kadar az kelimesi var her şeyini anlatıyor her şeyi anlıyor ama hiç kelimesi yok neredeyse
maygirl oglumunannesiyimmm şuana kadar gün içinde nasıl zaman geçirdiniz oğlunuzla bunlari gözden geçirin olmaması gerekenleri hayatınizdan çıkarıp,olması gerekenleri dahil edin var isede ağırlık verin varolduğu halde böyle ise değilsede bi uzmana danışın 27 ay için dil gelişiminde bazı şeyler artık oluşmuş olmalı çünkü.
-Yenianne-- oglumunannesiyimmm Mesela kızım 24 aylıktı bunlarla zaman geçiriyoruz ve heveslensin diye yaptığımız herşeyi duvarına asıyorum sizde bu şekilde hem aktivite yapar hemde iletişimde kalırsınız şuan 33 aylık
-Yenianne-- Bol bol kitap okuyun evde televizyon açıyorsanız onun yerine karton, krampon kağıtları, pamuk, sulu pastel ve kuru boyalarla etkinlik yapın keçe çalışmaları bunları yaparken sürekli iletişim halinde olun dua okutturun mesela gece uykuya dalarken
oglumunannesiyimmm Çocuk doktoruna gittim tablet telefon vermeyin kitaplar alın dediler çocuk çocuk akademiden aldım bi kaç tane hepsini yapıyor ama söylemiyor
-Yenianne-- oglumunannesiyimmm evet akıcı bir şekilde konuşuyor ben doğduğundan bu yana hep etkinlik ve kitap şeklinde ilerledim ve yaptığım her işi anlattım. Mesela şuanda çocuk tiyatrosuna gitmek için çok güzel bir yaş değerlendirebilirsiniz