Arkadaşlar gerçekten fikirlerinizi ihtiyacım var. Kızım 5.5 aylık oldu. Hiç uyumak istemiyor aylardır böyle hiçbir düzelme yok 3,5 aya kadar kolik diye gece boyu çığlık atarak uyumuyodu 3,5 ayda bitti biraz uyku eğitimi verdim 10 gün her şey düzenliydi sonra 4. Ay atağına girdik her şey eskiye döndü daha kötüye hala uyutamıyorum aşırı direniyo uykuya. 40 günlükken rsv den 10 gün hastanede yattık ayrı yatak vermediler el kadar bebekle sarılıp yattık sürekli damar yolu açtılar vs eve geldiğimizde aşırı tedirgin korkak bi bebek oldu eline dokununca bile çığlık atıyordu yatağına asla koyamadık 5 dk da bi uyanıyordu o gün bugündür kolik atak derken benimle uyuyor alıştıramıyorum yatağına. Gündüz 2-3 kere uyuyor 1 saat gece çok kötü. Her akşam 18.30da başlıyor uyku için ağlamaya uyutmaya çalışıyorum yok çığlık kıyamet direniyor akşam 11-12ye kadar deniyorum bazen de bebek arabasıyla akşam gezdirerek uyutup pusetle eve çıkarıyorum gece sürekli hareketli ya yastık çekiştirir ya döne döne yatağı dolaşır uykum var diye mızırdanıyo hemen uyutmayı deniyorum sırt üstü yattığı anda uyutucam diye çığlık atıyo sabaha kadar böyle 10-15 dk lık uykularla geçiyo ikimiz de akşama kadar sersem sersem dolaşıyoruz asla dinlenilmiyor. Sadece memede uyumak istiyo onu da bırakmıyo uyku boyunca emmek istiyor çektiğim anda uyanıp bağırmaya başlıyor denemediğim emzik kalmadı asla almıyor doktor baybay damlayı kullanın dedi onun da yorumlarını görünce vazgeçtim doktor bile evde kulaklık tak ses desibeli normal bebeğin iki katı bu sesler seni yıpratır psikolojine sahip çık dedi bunları yaşayan deneyimleyen kim varsa fikir versin nolur psikolojim çok kötü