zeyneb02 goktugbgln Doğduğunda nufüs dairesinden başvuru yapmıştık,bebeğim 4 aylık olduğunda onaylamışlar 8 aylıkken sormaya gittik dediler onaylanmış ptt den alabilirsiniz.300₺ aldık😆
Hvvmirac Bugün bir fok kisinin parası yatmış yatmış mi diye ailem uygulamasını indirin orda gözükür alan olmuş bende Mayıs 2 de başvuru yaptım daha alamadım siz ne zaman başvuru yaptınız
niloya8_ İlk ailem uygulamasında ödeme listesi var oraya girin ücretin karşısında yazan tarihte gidip alabilirsiniz zaten mesaj geliyor o gün benim 10 Haziran yaziyodu dün de mesaj geldi zaten şimdi geldim aldim
Hvvmirac niloya8_ siz ne zaman yaptınız başvuru benimki 30 Nisan’da dogdu 2 mayisds yaptım sonuç yok hala
niloya8_ Hvvmirac 15 nisandan önce yapmıştım 30 mayisda yeniden yaptım o uygulamada e devlete çocuk ekle var sürekli oraya eklemeye çalış sonradan devam ediyo yerine degerlendiriliyo yazıyo canım
Hvvmirac niloya8_ bende iki mayisda yaptım zaten ailem programına da çocukları ekledim fakat talepler bölümüne girince değerlendiriliyor yazıyor hala sonuç alamadim siz benden sonra yapmışsınız mesala parayı almışsınız benim nie böyle oldu hiç anlamadım
niloya8_ Hvvmirac oluşturulduğunda görünür orda ödeme e devlete çocuk ekledin mi aile sağlık sitesinde taleplerim bölümünde görünüyomu