kbrkk Bebeğim 5 aylık olacak 2 gündür ishal. Dün biraz paryavşan otu kaynatıp verdim biraz da müz püre yapıp verdim kakası katılaşmıştı sabah tekrar sulu geldi öneri var mıdır? Doktorunu aradım getirebilirsiniz diyor ama salgın olduğunu söyledi o yüzden hastane ortamına da sokmak istemedim. Baya da pişik oldu ne kadar sık bez değiştirsemde 🥺🥺 evde nasıl geçirebilirim
acemi_mom1 kbrkk Öncelikle geçmiş olsun , öncelikle sık sık bebişinizin poposunu yıkayın duru su ile ve şu süreçte pamuk kullanmaya özen gösterin evinizde varsa sudocrem , bepanthol , travazol bunlardan kullanabilirsiniz umarım iyi gelir ve çabucak iyileşir 🖤
melek456 kbrkk 7aylık bizde 3 gündür ishaliz günde 10 kaka yapıyor çok kötü pişik oldu çok ağlıyor ne sürdüysem fayda etmedi sürekli bez değiştiriyorum ama faydası yok bugün devlet hastanesine götürdüm probiyotik verdi kan testi bile yapmadı gerçekten bu doktorlardan artık nefret geldi
melek456 kbrkk 7aylık bizde 3 gündür ishaliz günde 10 kaka yapıyor çok kötü pişik oldu çok ağlıyor ne sürdüysem fayda etmedi sürekli bez değiştiriyorum ama faydası yok bugün devlet hastanesine götürdüm probiyotik verdi kan testi bile yapmadı gerçekten bu doktorlardan artık nefret geldi
devinalya Bayramın birinci gününden beri pişiğiz ve geçmedi hep ağlıyor hametan kullandık hafifledi ama geçmiyor
kbrkk devinalya bende gece zeytinyağı sürüp üzerine pamuk koydum öyle bezledşm hafiflemiş sabaha kadar. Tam geçmemiş ama şimdi de bebek vazelini ve zeytinyağı sürdüm üzerine pamuk koyup bezledim geçer inşallah
acemi_mom1 kbrkk ek gıdaya geçtiyseniz eğer muz , haşlanmıs patates , pilavı lapa şekilde pişirip yada yoğurt ve biraz nişasta karıştırıp verebilirsiniz inşallah faydasını görürsünüz aklıma şuan bunlar geldi 🙏
kbrkk acemi_mom1 denedim bunları ama faydasını göremedim anlık etki ediyor gibi sonra tekrardan ishal
kbrkk melek456 ben de özel hastaneye götürdüm kaka tahlili yapıldı normal çıktı her şey çok hafif enfeksiyon vardı. Ancak yedinci günü olacak hala ishal devam ediyor. Biz de Çinko ve probiyotik damla kullanıyoruz.