gokcemevaa Şu an ki olduğumuz yerden memleketimize taşınacağız ve binamızda çok iyi bir teyzemiz(60 yaşlarında) ve kızı var o da 30 yaşlarında. Bebeğimi çok seviyorlar sanki kendi torunları gibi. Hep hediye alıyorlar bu bebeğe çok yakışır diye düşündük aldık vs derler. Hatta teyze “bebek süngerde yatmasın bunlar hep hastalık” deyip kızımın beşiğinin ölçüsünü alıp içine kendi elleriyle minder yaptı. Kızı battaniye örmüş falan. Hani bizi hiç yabancı gibi görmüyorlar hatta sizin burda kimseniz yok deyip sahip çıkıyorlar. Uzun lafın kısası bende onlara gitmeden güzel bi hediye almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum siz olsanız ne alırdınız bana yardımcı olun lütfen 🥹 (yaşlarını belirtmemdeki sebep hediye konusunda belki fikir verir diye)
Brokolilim gokcemevaa Mutfak robotu olabilir kahve makinesi olabilir böyle şeyler kalıcı oluyor kullandıkça sizi hatırlarlar ☺️ Eğer tesettürlüyse iğne oyası vs şeylerde ekleyebilirsiniz
TulayGeriDon gokcemevaa ömürlük bir hediye olabilir. Fincan nevresim yerine, inançlı insanlarsa seccade yasin kitabi gibi manevi bir hediye. Veya Allah yazan tablolar biblolar. Yada duvar saati abajur gibi… her an görüp sizi hatirlayacagi birseyler. Maddiyattan daha çok manevi bir hediye olursa daha hoş olur
beybimeybi Guzel bir nevresim seti, kahvaltı takimi olabilir. Ben olsam kizinizin da oldugu üçünün bir fotoğrafini bastirip guzel şık bir cerceveye koyar onu da hediye olarak verirdim hem guzel bir hatıra hem de cok hoşlarına gider
Mryasmin Sürekli kullanabileceği bir eşya olabilir onun yanında da hep birlikte olduğunuz bir fotoğrafi büyütebilirsiniz. Babamlarin kiracilari ev aldılar çıkarken anneme hediye olarak uzun elbise ve şal birde anneme bir albüm hediye etmiş 9 sayfalık büyük boylardan kendisinede yaptırmış . Annemde ona fincan seti ve kahve Makinesi hediye etmiş. Annemde 60 yaşında çok sevmisti hediylerini . Kiracısı daha öncesinde düdüklü tencere almıştı 2li olanlardan onları da hala kullanıyor