Feyzosumunannesi nilosmomy Beyaz sabunu rendeleyin içine bulaşık makinesi tableti ve beyaz sirke koyun sıcak su ile eritin silin, Öncesinde kolonya döküp tampon hareketler yaparak silin.
Usnac4559 nilosmomy bulaşık parlatıcısı denedin mi? O çıkaramadıysa leke çıkarıcı kullanmalısın bende halı yıkama makinesi var kivinin ucuz diye aldım lekenin üstüne parlatıcı döküp onla çektiriyorum çıkıyor bide keçeli kalem gıda bazlıysa hiç leke kalmıyor
dayes nilosmomy leke çıkarıcı ya da bulaşık makinesi parlatıcısı. Ama parlatıcıların bazıları renkli oluyor renkliyse dökmeyin o da kalıyor halıda
nilosmomy Usnac4559 onuda denedim birde leke çıkarıcı sıktım sildim yayıldı gep keşke makinem olsaydı gerçekten şart beyaz halı olançocuklu eve ya
birprens_birprenses nilosmomy maalesef internetten alabilirsiniz çok iyi bir leke çıkarıcı ben hep stok yaparım çocuklu evde lazım oluyor genelde
Usnac4559 nilosmomy migrosta var diye biliyorum şoktada gördüm diğerleride arada getiriyor satılmamış kalmış a101 de falan vardır Benim kızda çok kusuyordu gazdan o yüzden aldım baya iş görüyor