beybitolat Baldancocuk çok ağır isimler değil mi ya tabiki karar sizin ama en modern tolga gibi geldi bana
alinmom Baldancocuk aralarında akın ismi çok beğendiğim bir isim bu arada Arden, karan, Ahlas isimleri de çok populer.
Baldancocuk bebeklielif eleyemiyorum kararsizliktan esimin istedigi seyler benim istedigim o kadar zormus ki 😅
bebeklielif Baldancocuk Anıl güzel bence. Her yaşa uygun bir isim bence. Bizde böyleydik oğlumda en son karar veremedim seçenek dışı bir isim koymuştuk doğduğu gün. Hala arada garip geliyor ismi hamileyken hiç seslenmediğim için 😀
Baldancocuk tospikannesi_ agir olan bi hakan ve akin var aslinda arasinda sarp bu yilin modern isimleri tolga ve anıl da cok yumusak isimler gibi geliyor bize de 😊
tospikannesi_ Baldancocuk bilmiyorum bana tam tersi sarp tolga anıl bu 3 ismi hiç beğenemiyorum ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. O yüzden arasından bana göre en akıcı söylemesi kolay ve anlamlı gelen akın ismini beğendim
Baldancocuk Beyzaveduru ya ben o yaramazligin cocukla ilgisi oldugunu dusunuyorum 2 tane daha cocugum var cevremizde de cok yaramaz olur dedigim isimlere sahip cocuklar cok uslular 😅
Emlklf Bencede seçenek çokz Sarp çok hoş ama ben seçeneklerden çıkarırdım. Olur ya harfi söyleme güçlüğü olur S,R harfi zor biraz. Kızımı serra koymadım sevdiğim halde ismi.
KendiEvimdeDeplasmandayim Emlklf kızımın adı birce içime kurt düşürdünüz 😂 inşallah r lerde sorun yaşamaz hiç böyle bişey düşünmemiştim
Baldancocuk alinmom arden atlas isimleri su an cok populer ya oglumun sinifinda bu isimlerden cifter cifter var ve cok zorlaniliyor mecbur cocugun soyadini da soylemek durumunda kaliyor cocuklar bu yuzden yilin populer olan isimlerinden uzak kalmayi tercih ediyorum ama akini ben de sevdim
cansu154 Bence anlamlarına bakarak isim koyun Anlam çok önemli Adını taşıyor bebişler İ lerinde en anlamlısı Anıl ismi