berilinannesiii Kızlar civilden bir termos almıştım ama bozuldu birkaç ay kullandım dışarı veriyor ısısını hemen soğutuyor suyu yeni bir termos alıcam bebeğimin mamasını yapmak için kullanıyorum bu arada kullandığınız uzun süre memnun kaldığınız termos var mı? 🌸
Kisirvetursu berilinannesiii e bebekten baby plus almıştım onu kullanıyorum 12 saat sıcak tutuyor memnunum
Busegr berilinannesiii stanley ya da baby plus bence stanleyi tek geçerim ama fiyatı tuzlu ama ömürlük olsun derseniz hiç tereddütsüz onu alın
kimbumadam berilinannesiii bende baby Plus kullanıyorum hatta indirimden 2 tane alın ek gıdada lazım oluyor Stanley işine baksın 😂 baya iyi
oylesinebiri__ KendiEvimdeDeplasmandayim aynen bende ordan aldım 2 tane birini kullanıyorum diğeri evde duruyor lazım olur diye düşündüm 2 side küçük boy
KendiEvimdeDeplasmandayim berilinannesiii Bu bendeki birde 0,70 lt olanını aldım fiyatıda pek pahalı değildi normal yani. Görümcemde 3sene kullandı bebeğine oda sorun yaşamadı
beratcim berilinannesiii vakumlu turuncu tutma yeri olan ama şu an pahalı zaman zaman indirime giriyor hatta geçen gün de indirimdeydi eğer acil değilse bence indirimi bekleyin
kimbumadam berilinannesiii Kaynar koyarsan tüm gün canım Çoğunlukla ılıştırarak kullanıyordum Gece ılık koyuyodum hemen yapmak için sabaha kadar kalıyodu 450 ml gri olan
KendiEvimdeDeplasmandayim oylesinebiri__ güzel gerçekten biz ilk büyük boy aldım sonra koca şeyi taşımak zor geldi küçüğünü aldık büyüğünü de pikniğe falan gidince kendimize bişeyler götürürüz dedik 😂
berilinannesiii kimbumadam e bebek satıcısında düşmüş fiyat ama yorumlarda kargodan hasarlı geliyor falan diye okudum kararsız kaldim
Canyavrum berilinannesiii Stanley tek geçerim.ama tabi bütçenize uygunsa.ben soğuk su için de ayrı aldım . Her ikisinden aşırı memnum.hatta küçük boy yemek termosuda aldım.yok böyle birşey yani