hlytkl Kızlar Bursa,Balıkesir,İstanbul da olabilir hem uygun fiyatlı hem sağlam önereceğiniz memnun kaldığınız yerleri yazabilir misiniz,çok mağaza var herhangi bilmediğimiz bir yerden almak istemedim
iyikianneyim08 hlytkl moda life oneririm canim cok memnunum 2 kere taşındım 6 yillik esyalarim hala yeni gibiler birsey olmadi asla ben evlilik paketi gibi takim almistim herseyi
tahin hlytkl ben koltukta ikea marka kıvık öneririm beğenirseniz 5 seneyi aştı tık yok çok memnunum, çok taşınan biri değilseniz yine ikea pax dolap kendim özelleştirdim ve piyasadaki dolaplardan daha uyguna geldi, yatak için ise idaş öneririm iyi çıktı
26merve26 hlytkl kesinlikle normod a bi bakın derim bide ikea bence modern ve sağlam zamansız parçalar var bana göre belli bi kalıpta değil yani
hlytkl iyikianneyim08 ya ben de ürünlerinin çok sağlam olmadığını duymuştum bakıyım modellere teşekkür ederim
mamylatte Ben çocuk odasını kelebek aldım çok sağlama ama mobilyalar da öyle mi bilmiyorum eğer bakarsanız
allwrite Masko’da mağaza gezmek hem çok yorucu hem bence fiyatları piyasanın çok üstünde. Eğer Kocaeli’ye gitme imkanınız varsa Mobesko’daki Hatt Collection mağazasını tavsiye ederim. Ürünlere internet ve instagram sayfalarından bakabilirsiniz. Mobilyaları sağlam ve çok şık. Aksesuarları da öyle. Yatak ve bazayı da oradaki Divanev’den almıştık. İl dışına teslimatları var, ben de il dışında yaşıyorum. N Design ürünlerini de tavsiye ederim.
hlytkl allwrite Bizim de gidip bakacağımız bir zamanımız yok online alacağız büyük ihtimalle teşekkür ederim
janemaryam Normod ikea ve samoistandan döşedim tüm evi, başka marka mobilyam yok aşırı memnunum hepsinden