asrinhatasi Bizim oğlan bu ara Resul Dindar’ın Gümüşhane Kızları şarkısına taktı. Karadenizli değiliz ama horon oynuyor baya şarkıda😂 Sizin çocukların sevdiği duyunca çılgınca oynadığı en ilginç şarkı neydi? 😂
milletsanakanalizemiolacak asrinhatasi Fatih bulutun tüm roman havaları 🤣🤣 özellikle izmirli deniz ve elmasla olan mashup bayılıyor 😄 bir de esmerin adı oya 😄
Dmt-01 asrinhatasi arap bi adam vardı muhammed ramadan galiba onun bi şarkısı vardı bambambam kzım o şarkı çıkınca inanılmaz oynardı.Kendini kaybederdi resmen.Şuanda 5,5 yaşında tekken oynar ama bizim izlediğimizi farkedince oynamıyor
Feyzosumunannesi asrinhatasi Brandayı muşambayı yırtılar limon gibi kızım seni sıktılar 🤪🤪 ay bu şarkı böylemiydi ahafaha bide şey var, Çekirgeyi salıverdim çayıra çayıra 🤪 heh heh kızım bunlara takmış 🤦♀️ sürekli arabada bunları dinliyoruz ve oynuyoruz 💃💃
milletsanakanalizemiolacak asrinhatasi yaa gel gör birde evin için gör bak diye ani çıkışlarım oluyor hemen göbek atıyor 🤣 birde sarışınlar çat çat deyince elleriyle çat çat hareketi yapıyor kendi sarışın ama 🤣🤣
asrinhatasi BuzluKahve ay bayağıdır dinlemiyordum onu bizimki uyuyunca dinleyeyim şimdi takmasın ona da 😂
patlakprezervatif asrinhatasi benim bebeğim babasının söylediği bütün şarkıları seviyor. Kocam biraz milliyetçidir altaylardan tunaya tut komondo marşına kadar 😃 el kadar bebe babası söylerken agu gugu diyerek eşlik ediyor 😃
26merve26 asrinhatasi 1 yaşında kendisi caaart cuurt diyor o şarkıyı aç koşa koşa geliyor oynamaya bide elmas deniz ve Fatih bulut seviyor he bide gizo şenol evgi roman değiliz bu seneye kadar açıp dinlememişizdir bile ama oğlan bunları seviyor yabancı olarakta bruno Mars seviyoruz 😂😂