elfyrdgl Kızlar merhaba 3. Ayımıza girdik rotavirüsü aşısı zamanı gelmiş yaptıran varmı. Kafam öok karışık yaptırıp yaptırmamak arasında karar veremiyorum brde yaptırsam hangisi yaptırıcam. Doktor rotarix mi ne dedi iki doz olan sizler neler yaptınız
myangelson elfyrdgl geçen hafta yaptırdım daha rotarix 5. Ayda 2. Dozunu yaptıracağım. Menenjitleri de yaptıracağım 5. Ayda falan
dinlemeyiseven_ elfyrdgl Ben 12. Haftasında yaptırdım rota geçiren bebekler gerçekten ağır geçiriyor hastanede yatış oluyor bazen solunum desteğine ihtiyaç duyuluyor o yüzden yaptırdım. Ve evet genelde 2 doz olan kullanılıyor
elfyrdgl myangelson menenjitlerde de böyle ayrım varmı twk bi aşı türümü var. Birde bebeğiniz nasıl atlattı. Güncel fiyatı nedir 😂
elfyrdgl dinlemeyiseven_ bebeğiniz nasıl oldu aşıdan sonra. Bu hastanede yatma olayı yüzünden vicdan azabı çekerim diye de yaptırmak istiyorum
elfyrdgl alpmomssss aşılara bi tık karşıyım da ben 🥲 Çok kararsız kaldım o yüzden vaktide geçsin istemiyorum
myangelson elfyrdgl 2390 TL aldım ben. Menenjitlerde de 2 tane var farklı türlerine etki ediyormuş onlar da ücretli 🥲 bebeğimde bir sıkıntı olmadı zaten yan etkisi yokmuş bir tek ishal yapabilir deniyor bizde o da olmadı. Bebeğim dişten dolayi ishal gibiydi zaten bir fark olmadı. Menenjitlerde ateş olabilir dedi doktor
alpmomssss organikirmik ah ya keşke vallahi … 4. Aydaki aşıdan sonra aşılardan korkar hale geldim 😁 3 gün boyunca anamdan emdiğim süt burnumdan geldi
organikirmik elfyrdgl 5′te başladık biz bexsero yapıldı, 7′de bexsero+nimenrix yapılacak, birkaç dozu daha var galiba
meleka234 elfyrdgl bende yaptırdım iki doz kaçıncı aylarda yaptırdıgımı hatırlamıyorum. Bi sağlıkçı olarak mutlaka yaptırmanızı öneririm. Çünkü bebekler de rotavirüs hastalığı çok fazla görülüyor. Kusma ve ishal olarak. Direkt hastaneye yatış veriyorlar öyle durumda sıvı takviyesi için yaptırın aşısını mutlaka. En azından aşısı olursa hafif atlatır sonradan pişman olmayın. Hastanede çalışırken bu vakadan çok geliyordu bize özellikle kışın
barankus elfyrdgl rota asisi agizdan veriliyor bir yan etkisi yok sadece benim bebegimde feci gaz yapti.ayni gun bexsero menenjit asisida yaptirmistik.ates halsizlik huysuzluk vs yapmadi asilar cok sukur.bence ihmal etmeyin avrupada asi takviminde yer alan bir asi rota.biz iki asiya 5bin kusur odedik biraz yuksek fiyatlar ama sagliktan onemli degil.
Enlsr elfyrdgl tabikide yaptırmalısınız biz 2 doz yaptırdık hiç bir yan etkiside olmadı . Yine bi çocuğum olsun yine yaptırırım. Sizi çelişkide bırakan şey nedir peki ?
kubrakaradumann Benim doktorum bana sorarsan ben kendim 2 doz yaptırdım çocuğuma dedi o yüzden bende 2 doz yaptırdım 3 ve 5. ayda