mbabygirlm Kızlar kızım uyumuyor sürekli ağlıyor. Meme veriyorum ağlıyor,sallıyorum ağlıyor kafayı yiycem artık bir şey söyleyin niye böyle ne yapıcam
babygirlandcatmom mbabygirlm uyuttum tam yatacaktım uyandı😂😂benim kız bizimle yatmak istiyor biraz zor ama bu günler geçecek ve çok özleyeceğiz benimki 6 aylık olmak üzere bu arada
babygirlandcatmom mbabygirlm bu arada diş ağrıları yoğun olur geceleri biz tetagil kullanıyoruz bayağı iyi
12betul mbabygirlm biz de tam 5 aylığız doğduğundan bu yana uykuya dalamama sorunu var . Gece uykusu iyi sms gündüz kesik kesik 10 -20 dakika anca . Diş çıkarıyor olabilir sıcak havalar başladı sıcaklamış olabilir .
mbabygirlm 12betul uykusu düne kadar çok iyiydi. Ateşlendi ondan sonra ne uyku kaldı nr başla bit şey
ciomomss mbabygirlm vücudunda göremediğiniz bir sıkıntısı mı var acaba aklıma gelen tırnak batması kıyafet etiketi faln gibi bir şey olabilir mi geçenlerde başıma geldi çünkü bir türlü çözemedim bütün gün ağladı gece soyduğumda her yerine bakarken farkettim ayak tırnağı batmıştı ve diş çıkarma sürecinde de olabilir anlamsız bir hzuursuzluk ve ağlama krizi yaşıyorlar
mbabygirlm ciomomss 2 gün önce ateşlendi şimdi de huzursuz. Sürekli ağlıyor. Memede,ayakta,kucakta hepsinde ağlıyor.
Asliiiiiiiiii mbabygirlm park bahçe gibi bir yerlere gittiyseniz böcek ısırığı vs de olabilir soyup bakın isterseniz diş sıkıntısı gaz problemi kabızlık herşey olabilir eğer bu gün kakasını yapmadı ise bir çay kaşığının ucunda zeytinyağı içirip aynı şekilde karnını da olabilirsiniz geçmiş olsun
12betul mbabygirlm her hastlıkta çocuklar huy değiştirir maalesef ya yemesi ya uykusu muhakkak değişiyor . Çok geçmiş olsun . Neden ateşlendi belki hala onun huzursuzluğu ağrısı vardır yavrumun
1234567889022_ mbabygirlm benim bebeğim de öyle yaptı saçını çekiyor kulağını tutuyor du geçmiş olsun
feyzanuur mbabygirlm ilk dişi aynı böyle çıkarmıştık. sürekli ağlıyordu bi süre sonra ateşi çıkıp patlatmıştı dişini. dışarda hava aldırmak iyi gelmişti benim oğluma
feyzanuur mbabygirlm biz direkt sokağa çıkardık balkona kanmıyordu😄 ama suyu seviyosa küvetini falan doldurabilirsiniz ılık su da sakinleştirir