sjhdje Arkadaşlar yaz geldiginden beri bebeğim az yapmaya başladı çişini uyurken bezen yapmamis oluyor yaşayan varmi
alya2003 sjhdje kaç aylık benim kzımda bazen öyle oluyor. Geceleri çok yapmıyor çok sık beslenmedikleri için olabilir belki
Busegr sjhdje kızımda aynıydı doktoru havalar aşırı sıcak su ver demişti bana çok erken başlamıştım 1 aylık falandı sanırım
buseviim sjhdje 16 aylık benimde kızım geçen sene yazında bu sene havalar ısındığından beride aynı şekilde ciste azalma oluyor. Bol su da içer halbuki. Herhalde terlede atiyor
alya2003 sjhdje bizde 2 ay 21 günlüğüz gece 3 saatte bir besliyorum o da gece bir kere beslenme oluyor 12-3-6 devam ediyorum bu şekilde o yüzdendir diyorum. Bende çoğunlukla mama veriyorum sütüm gelmiyor çok kızımda emmiyor zaten
ciomomss yaz aylarında ter de eklendiği için eskisi gibi sık yapmıyor olabilir kilo alımı iyi mi ona bakın ve günde kaç çişli bez çıkarıyor
ciomomss sjhdje doktorlar genelde 5 çişli bez isteriz derler ama sağlığında bir problem yoksa ve kilosunu da iyi alıyorsa çok takılmayın derim
sjhdje Normalde oluyordu zaten ama havalar ısındıgından beri o kadar değil doymasa beslenmesinde sıkıntı olsa mama içer ama emince mamayı istemiyor
ciomomss sjhdje tamam o zaman bebeğinizi en iyi siz gözlemlersiniz zaten doyduğu konusunda içiniz rahatsa yaz faktörüne bakıp terlediğini de düşünürsek çok problem etmeyin doymasa huzursuz olur ağlar zaten
ciomomss sjhdje içiniz rahat edecekse tabi ki yine bir doktora görünün idrar tahlili yapılır bir problem olup olmadığı çıkar umarım bir şeyi yoktur içinizi ferah tutun